Uw woning verkopen begint bij Damen makelaars...

 

 

 

Geheel ontzorgd uw woning verkopen

We verzorgen het gehele verkooptraject,  u heeft er zelf geen enkel omkijken naar. Om te beginnen bespreken we uw persoonlijke wensen. Op basis daarvan stellen wij een verkoopplan op met aandacht voor een effectieve verkoopgerichte presentatie van uw woning. Dit plan bestaat onder meer uit:
  • Het inschatten van opbrengst en voorstellen van de vraagprijs
  • Het bepalen van de optimale verkoopstrategie
  • Het aanleggen van het digitale verkoopdossier
  • Promotie van uw woning met onze verkooppresentatie 
  • Verzorgen van de bezichtigingen
  • Onderhandelingen met potentiële kopers
  • vastleggen van de afspraken met de koper in een koopakte
  • Inspectie van de woning voor de juridische levering en controle notaris stukken

 

Kantoor in Noordwijk aan Zee

Ons ruime kantoor is gelegen in het prachtige Noordwijk aan Zee, aan de Parallel Boulevard 180. Waar u onder het genot van een kop koffie uw woonwensen met ons enthousiast team kunt bespreken. Vanzelfsprekend kunnen we uw woning ook opnemen in de etalage van ons kantoor. 

 

Kennis en netwerk

Een groot voordeel van onze jarenlange ervaring is dat wij de markt zeer goed kennen. Dat betekent niet alleen dat we een feilloos gevoel hebben voor de hoogst haalbare verkoopprijs, maar ook dat wij over een omvangrijk netwerk beschikken en goed op de hoogte zijn van wat er speelt in de regio.

 

Voortdurend op de hoogte

We houden u voortdurend op de hoogte van de vorderingen in het verkoopproces. Na iedere bezichtiging nemen wij contact met u op.
Tevens krijgt u toegang tot uw digitale dossier, waarin u alle relevante documentatie kunt raadplegen. 

Correct verkoopproces

Damen Makelaars is VastgoedCert-gecertificeerd en aangesloten bij branche-organisatie VBO. Wij leggen een volledig dossier aan met alle relevante informatie en zorgen dat het hele proces correct verloopt, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voor alle overige aspecten die met de verkoop van uw woning te maken hebben, werken wij bovendien nauw samen met notarissen, architecten, aannemers en hypotheekadviseurs. Door onze kennis en expertise halen onze makelaars het maximale uit de verkoop van uw woning.

 

Uw woning verkopen?

Bij Damen Makelaars tekent u voor een geslaagde verkoop waar u geen enkel omkijken naar heeft. Loop even bij ons binnen, bel 071-36 193 43 of stuur een e-mail naar info@damenmakelaars.nl