Uw woning verkopen begint bij Damen makelaars...

Bij Damen Makelaars nemen wij het verkopen van uw woning tegen een marktconform verkooptarief heel serieus. Zo serieus, dat we u het volgende durven te beloven: als wij uw woning na een jaar nog niet hebben verkocht, kunt u zonder intrekkingskosten de verkoopopdracht terugnemen.

 

Geheel ontzorgd uw woning verkopen

We verzorgen het gehele verkooptraject, u heeft er zelf geen enkel omkijken naar. Om te beginnen bespreken we uw persoonlijke wensen. Op basis daarvan stellen wij een verkoopplan op met aandacht voor een effectieve verkoopgerichte presentatie van uw woning. Dit plan bestaat onder meer uit:
  • Professionele fotograaf
  • Kleurenplattegronden
  • Funda (3 maanden tot 1 jaar), Jaap
  • Sociale media: Facebook, Twitter
  • Verkoopbrochure en te koop bord

 

Kantoor in Noordwijk aan Zee

Vanzelfsprekend nemen we uw woning ook op in de etalage van ons kantoor aan de Noordwijkse Parallel boulevard. Aangezien Damen Makelaars al meer dan 45 jaar een bekende naam is in de regio, nemen veel Noordwijkers met grote regelmaat een kijkje in onze etalage. Desgewenst breiden we de presentatie van uw woning uit met bijvoorbeeld:
  • 3D-plattegronden
  • Video’s
  • Bouwkundige uitwerking om mogelijkheden te tonen
  • Bouwkundige keuring (verkleint uw aansprakelijkheid)

Bekijk hier een globaal overzicht van het gehele verkoopproces
 

Profiteer van onze kennis en ons netwerk

Een groot voordeel van onze jarenlange ervaring is dat wij de markt zeer goed kennen. Dat betekent niet alleen dat we een feilloos gevoel hebben voor de hoogst haalbare verkoopprijs, maar ook dat wij over een omvangrijk netwerk beschikken. Hierdoor weten wij die kopers te bereiken die niet actief zoeken. Veel woningen worden namelijk buiten internet om verkocht, maar alleen als je de mensen en de kanalen kent.

 

Voortdurend op de hoogte

We houden u voortdurend op de hoogte van de vorderingen in het verkoopproces. Na iedere bezichtiging bellen wij even, net als na ieder bod. Zo weet u precies wat er speelt en profiteert u van onze ervaring als professionele onderhandelaars voor woningverkoop.

Correct verkoopproces

Damen Makelaars is VastgoedCert-gecertificeerd en aangesloten bij VBO Makelaar. Wij leggen een volledig dossier aan met alle relevante informatie en zorgen dat het hele proces correct verloopt, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voor alle overige aspecten die met de verkoop van uw woning te maken hebben, werken wij bovendien nauw samen met notarissen, architecten, aannemers en hypotheekadviseurs.

 

Uw woning verkopen?

Bij Damen Makelaars tekent u voor een geslaagde verkoop waar u geen enkel omkijken naar heeft. Loop even bij ons binnen, bel 071-36 193 43 of stuur een e-mail naar info@damenmakelaars.nl