Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

De makelaar van Noordwijk, werkzaam in Duin- en Bollenstreek

Bij Damen Makelaars kunt u terecht voor alle diensten die te maken hebben met het aankopen, verkopen, taxeren en financieren van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed. Al meer dan 50 jaar helpen wij jong en oud hun dromen te realiseren. Wij zijn Damen Makelaars.

Aankoop

Bij het aankopen van een woning of bedrijfspand is het slim hulp in te schakelen. Wij begeleiden u in het gehele traject, van advies tot eventuele aankoop.

Verkoop

Bij het verkopen van uw woning zorgt professionele advisering en begeleiding ervoor dat uw woning wordt verkocht voor de hoogste verkoopprijs.

Taxaties

Als beëdigd taxateur verzorgen wij taxaties voor aan- en verkoop, financiering, verhuur, boedelscheiding e.d. Onze rapportage is conform NWWI en VBO richtlijnen.

Bedrijfsruimte

De meerwaarde van een bedrijfsmakelaar ligt in zijn netwerk, het bepalen van de waarde en het onderhandelen. Wij doen dit in Duin- en Bollenstreek sinds de jaren '70..

Hypotheken

De hypotheek die bij u past tegen de laagste maandlasten? Daarvoor komt u bij ons! Wij werken met een deskundig hypotheekadviseur die voor u dit voor elkaar krijgt.

Zoekservice

Het vinden van een woning die precies voldoet aan uw wensen kan echt een uitdaging zijn. Wij helpen u er graag bij, maak gebruik van onze zoekservice.