Bedrijfsruimte in Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek

Op zoek naar geschikte bedrijfsruimte in Noordwijk of de Duin- en Bollenstreek? Dan zit u goed. Damen Makelaars is al sinds begin jaren 70 actief in Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek en heeft een bijzonder omvangrijk netwerk in de regio. Bovendien zijn we VastgoedCert-gecertificeerd bedrijfsmakelaar en aangesloten bij VBO Makelaar. Daarnaast zijn wij zelf ook partner in diverse vastgoedontwikkelingen.

 

Onafhankelijk en resultaatgericht advies op maat

Al vele kleine en grote ondernemers hebben via ons hun bedrijfsruimte, winkels en kantoren aangekocht of verkocht. Wij weten als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van uw onderneming. Daarnaast heeft Damen Makelaars een compleet overzicht van de vastgoedmarkt in de regio. Samen met u vinden wij een passende oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk.
 

We kijken niet alleen naar uw huidige bedrijfsvoering en de knelpunten, maar betrekken in onze analyse ook nadrukkelijk zaken als:

  • Marktverwachtingen
  • Budgettaire randvoorwaarden
  • Groeiambities
  • Ondernemingsstrategie
     

BOG-taxatie

Wilt u een bedrijfspand laten taxeren? Ook dat verzorgen we graag voor u. Damen Makelaars is VastgoedCert-gecertificeerd bedrijfsmakelaar, aangesloten bij VBO Makelaar en beëdigd taxateur, waardoor u bent verzekerd van een inhoudelijk, onderbouwd en erkend taxatierapport.
 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over bedrijfsruimte in Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek? Loop even bij ons binnen, bel 071-36 193 43 of stuur een e-mail naar info@damenmakelaars.nl.