Over Damen Makelaars

Vanaf begin jaren '70 zijn wij actief in de onroerend goed branche. Ons gecertificeerde kantoor is gevestigd in de gemeente Noordwijk en wordt momenteel geleid door Patrick Damen. Patrick is sinds 1985 werkzaam in de makelaardij en is uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt en de regio de Duin- en Bollenstreek in het bijzonder. In 1988 is hij bij de rechtbank Den Haag beëdigd als makelaar en taxateur onroerende goederen en later ook als gecertificeerd register makelaar/taxateur voor Wonen, MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed.
 

Anno 2019 is Pieter Kuijt werkzaam bij Damen Makelaars. Hij is Register Makelaar & Taxateur en vanaf zijn 17e al werkzaam in de makelaardij; hierdoor inmiddels al ruim 30 jaar actief. Hij zat in de laatste lichting makelaars/taxateurs die nog beëdigd is door de rechtbank en heeft de afgelopen jaren gewerkt voor diverse gerenommeerde makelaarskantoren in de Duin & Bollenstreek. In zijn portfolio zit verder werkervaring als adviseur makelaarszaken bij een landelijke branchevereniging; en plaatselijk als verzekeringsadviseur.

 

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging VBO Makelaar (www.vbomakelaar.nl)en de vakgroep Wonen. Tevens zijn wij ingeschreven bij het register van Vastgoedcert (www.vastgoedcert.nl) kamers wonen en bedrijven (www.nrvt.nl).
 

Ons kantoor is gelegen op een prachtige locatie aan de Parallel Boulevard in Noordwijk aan Zee. In onze ca. 25m lange etalage kunnen wij het aanbod op aansprekende wijze presenteren onder andere door videopresentaties.
 

Vanaf het begin van het ontwikkelingstraject tot aan de daadwerkelijke verkoop speelt onze ruime ervaring in zowel de verkoop van particuliere woonhuizen als van bestaande bouw of bijzonder bedrijfsmatig onroerend goed een doorslaggevende rol. Daarom weten ook gerenommeerde projectontwikkelaars de weg naar ons te vinden.