Over Damen Makelaars

Vanaf begin jaren '70 zijn wij actief in de onroerend goed branche. Ons gecertificeerd kantoor is gevestigd in de gemeente Noordwijk en wordt geleid door Patrick Damen. Patrick is sinds 1985 werkzaam in de makelaardij en is uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt in de regio en de Duin- en Bollenstreek in het bijzonder. In 1988 is hij bij de rechtbank Den Haag beëdigd als makelaar en taxateur onroerende goederen en later ook als gecertificeerd register makelaar/taxateur voor Wonen, MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed geregistreerd bij Vastgoedcert.
 

Damen Makelaars

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging VBO (www.vbomakelaar.nl) en de vakgroep Wonen. Daarnaast staan wij ingeschreven bij het register van Vastgoedcert (www.vastgoedcert.nl) en bedrijfsmatig bij NRVT (www.nrvt.nl). Hierdoor is er toezicht op de kwaliteit van onze dienstverlening.
 

Ons kantoor is gelegen op een prachtige locatie aan de Parallel Boulevard in Noordwijk aan Zee. In onze ca. 25 meter lange etalage kunnen wij ons aanbod op aansprekende wijze presenteren.
 

Ook gerenommeerde projectontwikkelaars weten ons te vinden, door onze ruime ervaring in zowel de verkoop van particuliere woningen, als van bestaande bouw of bijzonder bedrijfsmatig onroerend goed.