Over Damen Makelaars

Vanaf begin jaren '70 zijn wij actief in de onroerend goed branche. Ons gecertificeerde kantoor is gevestigd in de gemeente Noordwijk en wordt momenteel geleid door Patrick Damen. Patrick is sinds 1985 werkzaam in de makelaardij en is uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt en de regio de Duin- en Bollenstreek in het bijzonder. In 1988 is hij bij de rechtbank Den Haag beëdigd als makelaar en taxateur onroerende goederen en later ook als gecertificeerd register makelaar/taxateur voor Wonen, MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed.
 

Anno 2017 werken Dirk-Jan den Haan en Gert Jan Lievaart samen met Patrick. Dirk-Jan komt uit een echte makelaarsfamilie, is zelf sinds 1983 beëdigd en gecertificeerd makelaar, en werkt nauw samen met Patrick om vraag en aanbod van onroerend goed voor opdrachtgevers zo gunstig mogelijk bij elkaar te brengen. Daarnaast gaf Dirk-Jan tot voor kort aan de Hogeschool in Utrecht en Amsterdam op HBO niveau les aan toekomstige makelaars. Gert Jan is een geboren en getogen Groninger en de jonge hond in het driemanschap makelaars. Hij is sinds 2 jaar makelaar en doet tevens de binnendienst bij Damen Makelaars.
 

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging VBO Makelaar (www.vbomakelaar.nl) en de vakgroep Wonen. Tevens zijn wij ingeschreven bij het register van Vastgoedcert (www.vastgoedcert.nl) kamers wonen en bedrijven (www.nrvt.nl).
 

Ons kantoor is gelegen op een prachtige locatie aan de Parallelboulevard in Noordwijk aan Zee. In onze ca. 25m lange etalage kunnen wij het aanbod op aansprekende wijze presenteren onder andere door videopresentaties.
 

Vanaf het begin van het ontwikkelingstraject tot aan de daadwerkelijke verkoop speelt onze ruime ervaring in zowel de verkoop van particuliere woonhuizen als van bestaande bouw of bijzonder bedrijfsmatig onroerend goed een doorslaggevende rol. Daarom weten ook gerenommeerde projectontwikkelaars de weg naar ons te vinden.