Bij Damen Makelaars  denken we met u mee vanuit een persoonlijke en directe aanpak. Of het nu gaat om verkopen, aankopen of verhuren: een woning is veel meer dan een stapel stenen. Het is dé plek waar u een (groot) deel van uw leven heeft doorgebracht en herinneringen maakte, of het is uw nieuwe (t)huis.

U wilt dat deze zaken zonder stress, gedoe en zorgen geregeld worden. Dat kan! Damen Makelaars neemt alles uit handen en ontzorgt het hele traject. Met onze brede kennis van de woningmarkt helpen wij u om uw droomhuis te vinden of de beste koper (of huurder) voor uw woning. Hierbij gaan wij verder dan de  andere makelaars.

Wij bieden een totaaladvies (eventueel met een financieel advies) en regelen alle rompslomp voor en na de transactie. Daarnaast hebben wij een groot netwerk om ook uw bedrijfsmatig vastgoed of beleggings vastgoed met onze kennis en ervaring te kunnen verkopen of eventueel te bemiddelen bij de verhuur.

Damen Makelaars is zeer actief op sociale media. Dagelijks plaatsen we nieuwe berichten en het aantal mensen dat hierop reageert, neemt toe.

P.A. Damen

Beëdigd makelaar
Register makelaar wonen en bedrijfsmatig vastgoed

Pauline van Dam

Makelaar wonen en bedrijfsmatig vastgoed
Kopersbegeleider nieuwbouwprojecten

Frank Ransijn

Makelaar in huizen en hypotheken

Jonna Fok

Officemanager

Julia Damen

Social Media Marketeer

Uw woning verkopen?

Bij Damen Makelaars tekent u voor een geslaagde verkoop waar u geen enkel omkijken naar heeft. Loop even bij ons binnen, bel 071-36 193 43 of stuur een e-mail naar info@damenmakelaars.nl