Verkoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed in Noordwijk én in de Duin- en Bollenstreek

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar voor verkoop of verhuur van bedrijfsmatig vastgoed in Noordwijk of in de  Duin- en Bollenstreek? Dan zit u goed bij Damen Makelaars. Wij zijn al sinds begin jaren zeventig actief en hebben een bijzonder omvangrijk netwerk opgebouwd. Bovendien zijn wij VastgoedCert-gecertificeerd Bedrijfsmakelaar en aangesloten bij brancheorganisatie VBO-makelaar. Daarnaast zijn wij zelf ook partner in diverse vastgoedprojecten.

Damen Makelaars

Onafhankelijk en resultaatgericht advies op maat

Al vele kleine en grote ondernemers hebben via ons hun bedrijfsmatig vastgoed waaronder bedrijfsruimtes, winkels, kantoren en diverse horeca-objecten verkocht en verhuurd. Wij weten als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een onderneming. Daarnaast heeft Damen Makelaars een compleet overzicht van de vastgoedmarkt in de regio. Samen met u vinden wij een passende oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk.


Waarom kiezen voor Damen Makelaars?

  1. Gecertificeerd bedrijfsmakelaar (VastgoedCert)
  2. Meer dan 50 jaar ervaring in Noordwijk en in de Duin- en Bollenstreek
  3. Korte lijnen, transparantie en een doelgerichte aanpak

 

Damen Makelaars

Ga voor een succesvolle ervaring

Bij Damen Makelaars streven wij ernaar om van de verkoop of verhuur van uw bedrijfsmatig vastgoed een succesvolle ervaring te maken. Neem vandaag nog contact met ons op zodat wij u kunnen ondersteunen bij het verkopen of verhuren van uw bedrijfsmatig vastgoed.

Damen Makelaars

 

Wilt u meer weten over bedrijfsmatig vastgoed in Noordwijk en in de Duin- en Bollenstreek? Loop even bij ons binnen, bel 071-36 193 43 of stuur een e-mail naar info@damenmakelaars.nl.