WELKOM BIJ DAMEN MAKELAARS

Damen Makelaars helpt u met het (ver)kopen, (ver)huren, taxeren en financieren van uw woning, recreatiewoning en bedrijfsmatig vastgoed , zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Al ruim 50 jaar staan wij jong en oud terzijde om hun dromen te realiseren.

Deskundige ondersteuning

Uw makelaar voor Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek

Het verkopen van uw woning tegen een marktconform verkooptarief nemen wij heel serieus. Zo serieus, dat we u het volgende beloven: als wij uw woning binnen één jaar niet hebben verkocht, kunt u de verkoopopdracht intrekken zonder intrekkingskosten (financiële compensatie) te betalen.

Ons team

Aanbod

Hier kunt u straks wonen!

Diensten

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Damen Makelaars

Ons team

Damen Makelaars

Al vanaf begin jaren '70 zijn wij als regionale makelaar actief. Ons kantoor is prominent gevestigd aan de Parallel Boulevard te Noordwijk aan Zee en wordt momenteel geleid door Patrick Damen. Patrick is sinds 1985 werkzaam in de makelaardij en is uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt in Noordwijk én de regio de Duin- en Bollenstreek in het bijzonder. Hij is in 1988 voor de Rechtbank Den Haag, als een van de jongste makelaars in Nederland, op 23-jarige leeftijd beëdigd als makelaar. Daarna werd hij als gecertificeerd makelaar ingeschreven in de registers van Vastgoedcert bij de Kamers, Wonen, MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed. Damen Makelaars is aangesloten bij branche-organisatie VBO-makelaar.

Damen Makelaars

Deskundige ondersteuning, correcte advisering en begeleiding van het totale proces.

Afspraak maken