Hendrik Vinkhof 4, NOORDWIJK
Verkocht

Op een rustige en centrale woonlocatie, in de kindvriendelijke woonwijk ‘Duinpark’ gelegen, royale en lichte tussenwoning (type tuinkamer woning) met aan de voorzijde gelegen voortuin en een zonnige ca. 9 meter diepe achtertuin (NO). Deze woning is zeer ruim van opzet met 4 royale slaapkamers en een stenen berging aan de voorzijde. Voorzien van centrale verwarming, dubbele beglazing en kunststof kozijnen. Normale staat van onderhoud.

Het ‘Duinpark’ is een ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk. Voor bewoners en bezoekers zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig. Verder zijn scholen, winkels, sportverenigingen en strand op korte afstand bereikbaar.

Woonoppervlakte: ca. 100 m2 en 17 m2 overige inpandige ruimte.
Perceeloppervlakte: ca. 135 m2
Inhoud: ca. 380 m3.

Entree, hal, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast, kleine werkkast, trap en toegang tot de L-vormige tuin gerichte woon/eetkamer (29 m2). Dichte keuken (8 m2) voorzien van een keukenblok en een wasbak.

1e etage: overloop, vier slaapkamers (12 m2, 9 m2, 9 m2 en 7 m2). De slaapkamers linksvoor en rechtsachter beschikken over een wastafel. Badkamer (2,5 m2) voorzien van een staand toilet, wastafel, doucheruimte en een radiator.

2e etage: bereikbaar via een losse steektrap, onbenoemde ruimte / bergruimte met dakkapel en CV ketel. Op eenvoudige wijze kan een vaste trap worden gemonteerd en kan de zolder eveneens als woonruimte worden gebruikt. Tevens mogelijkheid om de zolder uit te breiden middels plaatsing van een dakkapel aan de achterzijde.

Oplevering per direct.

Deze woning wordt aangeboden door de Noordwijkse Woningstichting (NWS) onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden. Dit zal ook als voorwaarde (met boetebepaling) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 2 jaar na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Noordwijkse Woningstichting; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000;
4. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via Damen Makelaars;
5. De woning wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd inclusief alle thans in het verkochte aanwezige roerende zaken.
6. Het perceel wordt nog uitgemeten door het kadaster. Eventuele over- of ondermaat zal niet worden verrekend.

lees verder sluiten