Zwarteweg 10a, NOORDWIJK
Koopsom: € 898.000,00 kosten koper

Buitengewoon wonen met een landelijke ligging doch nabij uitvalswegen en het strand in de nabijheid gelegen. Wij bieden u hiervoor een prachtige kans aan op een groot kavel aan de Zwarteweg 10a te Noordwijk-Binnen. Gelegen in het agrarisch gebied met aan de voorzijde vrij uitzicht, maar ook binnen ca. 15 minuten met de fiets bent u zo op het strand of boulevard met gezellige terrassen. Deze vrijstaande woning beschikt over een garage, aparte opslagruimte/loods en een eigen kroegje voor gezellige privé-feesten. Het perceel (eigen grond) heeft een oppervlakte van 1.195 m2 en is omgeven door struiken en bomen waardoor u veel privacy heeft. Aan de zijkant van de woning en aan de achterzijde zijn terrassen gerealiseerd met heerlijk veel zon gedurende de gehele dag. Aan de voorzijde een eigen inrit met parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Het huis is voorzien van ene C.V.gasinstallatie alsmede dubbele beglazing. Bouwjaar 1974. Woonopp. 152 m2. Inhoud 526 m3. Oppervlakte externe bergruimtes 83 m2. Energielabel D.
Indeling: Begane grond: Entree aan de voorzijde van de woning, ruime hal v.v. meterkast, toilet met fonteintje, wasruimte, trapopgang naar de verdieping, trapkast en toegang tot de woonkamer, ruime en modern badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, slaap/studeerkamer. De zeer ruime woonkamer inclusief open-keuken in U-opstelling (ca. 52 m2) is aan de linkerzijde van de woning gelegen en is aan de achterzijde ca. 2 meter uitgebouwd. Deze woonkamer is voorzien van een houtgestookte openhaard, openslaande deuren naar het zij-terras en een massief eiken vloer. Aan de keuken grenst nog een bijkeuken en een veranda van ca. 10 m2.
Eerste verdieping: Overloop, inbouwkasten, C.V.gasafdeling, 2 ruime slaapkamers beide met dakkapellen aan zowel de voor- en achterzijde, bergruimtes achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
Het woonhuis kan eventueel nog met ca. 225 m3 worden uitgebreid op basis van het bepaalde in het vigerende bestemmingsplan. Daarnaast zijn er nog uitbreidingsmogelijkheden op basis van bijlage II Besluit Omgevingsrecht.

lees verder sluiten