Writsaert 101, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 299.000,00 kosten koper

Bijzondere en vrije ligging aan de boulevard, op steenworp afstand van het strand en de zee, in de directe omgeving van winkel- en uitgaansvoorzieningen, op de begane grond van het "Heemborgh-complex" gelegen, goed onderhouden en licht uitgevoerd 3-KAMER APPARTEMENT met ruim terras aan de zeezijde. Het appartement beschikt tevens over een eigen auto-opstelplaats en berging in de ondergelegen afgesloten parkeergarage .
De parkeerplaats wordt separaat verkocht € 29.500,-
Het complex is voorzien van een liftinstallatie, en een verwarmd, volledig gerenoveerd binnenzwembad met sauna.

* Bouwjaar : 1978
* Woonoppervlakte : ± 67 m² (exclusief 17 m² terras)

Indeling: Afgesloten entree met brievenbussen, video-intercom, bellentableau, trappenhuis en liftinstallatie. Entree appartement, gang met plavuizenvloer, royale woonkamer (ca. 32 m2) met laminaatvloer en schuifpui naar het ruime terras (ca. 17 m2). Moderne en vernieuwde keuken in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, kookplaat en koelkast en oven), toilet, badkamer met ligbad, wastafel en wasm. aansl., 2 slaapkamers beide met een laminaatvloer.

Servicekosten bedragen thans € 239 per maand exclusief € 31 per maand aan voorschot verwarming en warm water.

Bijzonderheden:
- U kunt gebruik maken van het prachtige gerenoveerde binnenzwembad met sauna;
- Fraai en licht afgewerkt en goed onderhouden appartement met laminaatvloeren;
- Heerlijke ligging aan de Koningin Wilhelmina Boulevard, het centrum met vele winkels en het strand;
- Zowel hoofdbewoning als niet permanente bewoning (recreatie) toegestaan.

'De gemeente Noordwijk stelt de starterslening beschikbaar!
De gemeente Noordwijk heeft jaarlijks een budget beschikbaar gesteld voor startersleningen. De starterslening ondersteunt koopstarters bij de aankoop van hun eerste woning. Het bedrag van de starterslening is vastgesteld op een maximum van € 50.000. De regeling geldt voor de aankoop van een bestaande woning tot € 310.000 inclusief bijkomende kosten. Informeert u zelf bij de gemeente Noordwijk of er nog budget beschikbaar is.

lees verder sluiten