Voorstraat 37, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 439.000,00 kosten koper

LET OP VERKOOP OP INSCHRIJVING! BEZICHTIGINGEN UITSLUITEND OP AFSPRAAK.
INSCHRIJVING SLUIT OP VRIJDAG 14 MEI 2021 OM 12:00 UUR.

Aan één van de mooiste straten van Noordwijk-Binnen, op loopafstand van winkelvoorzieningen in de Oude Dorpskern en in een beschermd dorpsgezicht, zeer rustig gelegen, vindt u dit bijzondere HERENHUIS voorzien van c.v. gasinstallatie. Achter de woning ligt een riante L-vormige achtertuin op het zuidoosten. Deze achtertuin voorzien van een ruime berging heeft een diepte van ca. 13 meter en deels een breedte van ca. 12 meter. De woning verkeert in redelijke staat van onderhoud doch behoeft een grondige opknapbeurt. Dit biedt u de unieke kans om een sfeervolle woning te creëren op een centrale en rustige locatie.

Perceeloppervlakte: 178 m²
Woonoppervlakte: 93 m²
Inhoud: 339 m³

Indeling; entree, gang met meterkast, toilet, kelderkast, gesloten keuken, doorzon woon/eetkamer (ca. 30 m2) met rookkanaal.
1e verdieping; Overloop, vaste kast, voorslaapkamer met erker, 2 ruime slaapkamers, nette badkamer met ligbad, toilet en wastafel, bergkast met wasm.aansl. en C.V.gasafd.

Bijzonderheden:
* Fraaie ligging aan één van de mooiste straten van Noordwijk-Binnen;
* Bijzonder ruime achtertuin gelegen op het zuidoosten;
* Op te nemen clausules: asbestclausule, niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule.
* Bouwkundig rapport wordt ter inzage verstrekt.
* Kandidaten dienen bij hun inschrijving een zogenaamde financieringsverklaring te overleggen, waaruit blijkt dat de benodigde financiering voor de aankoop positief is getoetst.
* Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld tot en met 14 mei 2021 12:00 uur een SCHRIFTELIJK bod per e-mail (inclusief bijbehorende voorwaarden) bij de makelaar uit te brengen;

De notaris is aangewezen door verkoper: Notariskantoor Timmers te Lisse. 
Kosten notaris komen voor rekening van koper.

lees verder sluiten