Voorstraat 77& 77a, NOORDWIJK
Onder bod

WOON/WINKELPAND OP UNIEKE LOCATIE !
Op een werkelijk prachtige locatie in de oude dorpskern van Noordwijk Binnen gelegen, ruim opgezet en goed onderhouden multifunctioneel woon/winkelpand met een ca. 12 meter diepe en zonnige achtertuin met een eigen achterom.
Op de begane grond bevindt zich een royale winkelruimte (met een vloeroppervlakte van ca. 118 m2) met een afzonderlijke keukenruimte, toilet en pantry. Op de verdieping bevindt zich een ruime, separate bovenwoning (ca. 119 m2) met eigen zij-opgang. Het pand is gebouwd in 1912, ingrijpend verbouwd in 1989 en officieel kadastraal gesplitst in appartementsrechten.

Dit woon/winkelpand heeft een zeer centrale ligging nabij uitvalswegen richting Schiphol / Amsterdam en Den Haag, met goede busverbindingen in de omgeving. Op loopafstand van onder andere scholen, winkels en sportfaciliteiten. Unieke ligging, middenin de Oude Dorpskern van Noordwijk-Binnen in een beschermd dorpsgezicht nabij restaurants. Bestemming: Gemengd, volgens bestemmingsplan Kern Noordwijk-Binnen: "bedrijven, detailhandel, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en wonen op de verdieping".

Bouwjaar 1912. Perceelsoppervlakte 240 m2. Vloeroppervlakte winkel ca. 118 m2. Woonoppervlakte bovenwoning ca. 119 m2.

Indeling woonhuis (eerste verdieping): Zij-entree, hal, m.k., trappenhuis, overloop, toilet, bergkast, ruime woon/zitkamer (ca. 38 m2) met een parketvloer en open-haard, prachtige hoge ramen met uitzicht op de Voorstraat, ruime en open woon/eetkeuken (ca. 20 m2), gang, badkamer met ligbad, douche en toilet, ruime hoofdslaapkamer met inbouwkastenwand, balkon/terras.
Tweede verdieping: ruime slaapkamer (ca. 24 m2) met bergkast en douchecabine.

Aan de achterzijde is nog een erfdienstbaarheid van voetpad gevestigd om te komen en te gaan naar de Zwanensteeg.

Dit unieke pand is zeer geschikt voor een praktijk/kantoor- of winkel aan huis!!

lees verder sluiten