Schoolstraat 47B, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 675.000,00 kosten koper

Toplocatie met zeezicht! Voor strandliefhebbers! Unieke woonbeleving met eigen parkeergelegenheid, op 100 meter afstand van het strand, op loopafstand van het gezellige centrum en de vele restaurants van Noordwijk aan Zee.
Het betreft hier een goed onderhouden en gemoderniseerd halfvrijstaand woonhuis dat feitelijk onderverdeeld is in 2 woningen. Het geheel is in 2011/2012 ingrijpend verbouwd en getransformeerd tot een uniek geheel met een totale woonoppervlakte van ca. 130 m2. De woning is voorts geheel geïsoleerd, zeer comfortabel en smaakvol uitgevoerd en voorzien van een c.v.gasinstallatie (2 cv ketels). Goede staat van onderhoud en voorzien van spouwmuurisolatie, rondom aluminium kozijnen met dubbele beglazing, wit gekeimde gevels, geglazuurde dakpannen, hardstenen neuten, strakke gietvloeren zonder drempels, gestuukte wanden, gestuukte plafonds en aan de binnenzijde hoogwaardig afgewerkt. Achter het woonhuis bevindt zich een eigen parkeerterrein voor 2 auto's. Het woonhuis biedt naast de eigen bewoning een unieke mogelijkheid voor het genereren van extra (huur)inkomsten dan wel een praktijk/kantoor aan huis. Woonoppervlakte 130 m2. Inhoud ca. 453 m3.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, hal, m.k., toilet, bergkast, doorzon woon/eetkamer (ca. 29 m2) met een open-keuken met kookeiland, voorzien van diverse inbouw apparatuur, openslaande deuren naar de tuin, wellness badkamer met vloerverwarming, jacuzzi, douche en aparte infrarood-sauna met muziekinstallatie, slaapkamer met vaste kast. Totaal ca. 48 m2 woonoppervlakte.
1e etage: Overloop, apart 2e toilet, luxe badkamer met stoomcabine, 2 ruime slaapkamers beide met een moderne badkamer met douche en toilet, kleinere derde slaapkamer.
2e etage: Tweede woon/slaapkamer met brede dakkapel aan de achterzijde en een moderne open keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur. Deze woon/slaapkamer is voorzien van een uniek systeem (onder octrooirecht) waardoor het in het dak opgenomen raam geheel kan worden geopend. Eveneens is een airconditioningssysteem aanwezig (jaarlijks onderhouden). Vanuit deze woon/slaapkamer heeft u een prachtig uitzicht over Noordwijk aan Zee.

Bijzonderheden:
- geheel geïsoleerd;
- binnen de bestemming Wonen eventueel geschikt voor dubbele bewoning dan wel praktijk/kantoor aan huis;
- volgens de beleidsnotitie Gebruik Woningen Noordwijk 2020 is naast de hoofdfunctie Wonen het gebruik als Bed & Breakfast tot maximaal 4 personen en Kamersgewijze verhuur aan maximaal 2 personen onder voorwaarden toegestaan;
- totaal 2 woonkamers, 5 slaapkamers en 4 badkamers;
- deze woning wordt opgeleverd inclusief de gehele inventaris.

Nieuwsgierig geworden? Graag nodigen wij u uit om deze unieke woonbeleving vrijblijvend van binnen te bekijken!

lees verder sluiten