Schoolstraat 70B, NOORDWIJK
Verkocht

Op unieke woonlocatie in het oude zeedorp, op steenworp afstand van zee en strand, nabij het centrum gelegen, een verrassend ruim opgezette en goed onderhouden VRIJSTAANDE MAISONNETTE WONING voorzien van C.V. gasverwarming, volledige isolatie, zonnepanelen, veiligheidsmaatregelen, inpandige berging en zonnige balkons. In de ondergelegen afgesloten parkeerkelder zijn twee (2) naast elkaar gelegen auto-opstelplaatsen ter beschikking. De tweede (2e) auto-opstelplaats wordt separaat ter overname aangeboden (€ 29.500).

Bouwjaar: 1995
Woonoppervlakte: ± 110 m² (exclusief ± 10 m² balkons).
Inhoud: ± 380 m³.

Indeling:

Entree, ruime hal met meterkast, royale inpandige berging.
1e etage: Overloop, modern toilet, ruime L-vormige woon-/eetkamer met open haard (gas) en eiken parketvloer, open keuken in L-opstelling voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot het zonnige balkon (West), bijkeuken voor o.a. wasapparatuur. De oppervlakte van de woonkamer en keuken tezamen bedraagt ± 43 m².
2e etage: Overloop (met afgesloten CV ruimte), met aan de voorzijde twee (2) slaapkamers, waarvan één (1) grote slaapkamer en aan de achterzijde een ruime en moderne badkamer voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en (2e) toilet, grote ouderslaapkamer met kastenwanden en toegang tot het zonnige tweede balkon (West).
De balkons zijn op het Westen gericht. Zon tot aan de vroege avond. Het balkon op 1e etage is voorzien van een zonnescherm en biedt rust.
De auto-opstelplaatsen zijn naast elkaar gelegen en bieden ruimte aan twee auto’s en eventueel een motor/scooter.
Gasten kunnen voor bezoek (kortstondig) gebruik maken van de gemeenschappelijke auto-opstelplaatsen direct achter de woning.

De servicekosten bedragen thans € 105,-- per maand (exclusief auto-opstelplaatsen). De aanvullende servicekosten per auto-opstelplaats zijn € 13,-- per maand. Een eventuele externe berging van de VVE is te huur voor € 45,-- per maand. Onderhoud is ondergebracht bij de VVE.

lees verder sluiten