Schapedel 4, NOORDWIJK
Verkocht onder voorbehoud

Graag vragen wij uw aandacht voor deze prachtig gelegen eengezinswoning! Gunstig gelegen in het Duinpark aan een verkeersluwe straat (alleen maar bestemmingsverkeer). Het is er rustig en er zijn veel speelvoorzieningen in de buurt evenals meerdere basisscholen en sportverenigingen.
Vriendschap sluiten voor het leven zal voor uw kinderen (en u) geen probleem zijn hier. En, nog een fijne bijkomstigheid: in dit deel van Noordwijk aan Zee is het vrij parkeren. Voor het huis kunt u eventueel 1 auto op eigen terrein kwijt. Indien u lekker wilt recreëren in de Noordduinen of op het strand is dit natuurlijk ook mogelijk. De loopafstand daarnaar toe bedraagt nog geen 10 minuten!
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een voortuin met stenen berging. In deze voortuin kunt u eventueel een eigen parkeerplaats aanleggen. De zonnige achtertuin heeft een diepte van ca. 10 meter en is gelegen op het Zuidwesten.

Bouwjaar 1974. Perceeloppervlakte 148 m², woonoppervlakte ca. 124 m² en inhoud ca. 450 m³.

De indeling is als volgt: Begane grond: entree, hal met meterkast, bergkast en toiletruimte. Gesloten keuken (casco; ca. 8 m²). Tuingerichte woonkamer (ca. 33 m²) met erker/uitbouw en bergkast.

Eerste verdieping: Ruime overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche en 2e toilet.

Tweede verdieping: Overloop, berging met C.V.gasafdeling, ruime zolderslaapkamer met dakkapel en dakraam. Achter de knieschotten is voldoende bergruimte aanwezig. Deze verdieping kan eventueel ook aan de voorzijde nog worden voorzien van een dakkapel waardoor een extra slaapkamer kan worden gecreëerd.

Deze gunstig gelegen eengezinswoning zal door de nieuwe eigenaar op bepaalde punten naar de huidige wooneisen en maatstaven moeten worden gemoderniseerd. De indeling is daarbij vrij gemakkelijk te wijzigen. Daarnaast biedt de woning ook nog de mogelijkheid om deze uit te breiden middels een grotere uitbouw (vergunningsvrij) aan de tuinzijde en plaatsing van een dakkapel aan de voorzijde van de woning.

Interesse? Maak snel een afspraak! Aanvaarding: per direct mogelijk.

lees verder sluiten