's-Gravendamseweg 67, VOORHOUT
Verkocht

Wilt u vrij en vrijstaand wonen op een centrale locatie in de Bollenstreek? Wij bieden hiervoor een goed onderhouden vrijstaand WOONHUIS aan met een ruime GARAGE van maar liefst 35 m2 met een zolderberging. De garage is binnendoor vanuit het huis bereikbaar. De woning is goed onderhouden en onder andere voorzien van dubbele (geluidwerende) beglazing, gedeeltelijk kunststof kozijnen, gemoderniseerde keuken- en badkamerinrichting en dergelijke. Fraaie tuin met eigen inrit, een beschut zonneterras en ruime voldoende parkeergelegenheid.

Bouwjaar 1955
Grondoppervlakte: 563 m²
Woonoppervlakte ca. 140 m²
Inhoud ca. 450 m³

Indeling: Entree, m.k., gang, kelderkast, gesloten keuken met diverse inbouwapparatuur, bijkeuken/study, C.V. gasafdeling, toilet met fonteintje, toegang tot garage (ca. 35 m²) alwaar wasmachine aansluiting en zolderberging, zeer lichte L-vormige woon/eetkamer-en-suite (totale oppervlakte ca. 35 m²) met inbouwkasten, schuifpui naar terras en fraaie open-haardpartij (gas).

1e etage: Overloop, 3 ruime slaapkamers met vaste kasten, balkon, gemoderniseerde badkamer met doucheruimte, ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet. 

2e etage (via vlizo trap): Bevloerde zolderruimte cq. vliering.

* Oplevering in overleg.

lees verder sluiten