Park Klinkenberg 9, WARMOND
Verkocht onder voorbehoud

Landelijk wonen tussen Amsterdam en Den Haag? Op één van de mooiste plekjes in het fraaie Park Klinkenberg, met rondom vrij uitzicht op een groene omgeving en zeer gunstig ten opzichte van de zon, op de 1e etage en rustig gelegen, modern 4-KAMER APPARTEMENT. Het omliggende park is ontworpen door landschapsarchitect Michael van Gestel. De drie elegante gebouwen van Park Klinkenberg zijn verbonden door een groot privé-plein voor gemeenschappelijk gebruik met diverse zitjes, bomen en groenvoorzieningen. Een mooie loopbrug vormt de verbinding met het omliggende park en de wandelpaden van de Klinkenberger- en Voorhofpolder. Park Klinkenberg is zeer rustig en centraal gelegen en ligt op ca. 900 m afstand van supermarkt Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen, het gezellige dorpscentrum en de diverse watersportvoorzieningen. Vanuit de lift wordt u door het prachtige atrium via een eigen loopbrug naar de entree van uw woning geleid. Door de vele en hoge ramen heeft het appartement bijzonder veel lichtinval en een goede bezonning. Voorzien van dubbele beglazing, volledige isolatie en een eigen C.V.gasafdeling.
In de parkeerkelder bevindt zich voorts nog een ruime, afgesloten garage/berging (ca. 35 m²) geschikt voor de stalling van 1 auto en veel opslagruimte. Ten behoeve van bezoekers is er een algemene parkeerruimte in de kelder beschikbaar. Bouwjaar 2007. Woonoppervlakte 171 m². Inhoud ca. 542 m³.

Indeling: Centrale, afgesloten entree met bellentableau en video-intercom installatie, trappenhuis en liftinstallatie, loopbrug naar de entree voorzien van inbouwspots, loggia met meterkast en bergkast, entree, gang, slaap/studeerkamer, centrale hal met vaste kasten, toilet met fonteintje, ruime hoofdslaapkamer (ca. 21 m2) met eigen badkamer met ligbad, douchecabine, 2e toilet en wastafelmeubel, riante bijkeuken met pantry, wasmachine-aansluiting, C.V.gasafdeling en MV-installatie, via twee dubbele deuren bereikt u de riante woon/zitkamer (ca. 52 m2) met 3 Franse balkons en aansluitend de woon/eetkeuken (ca. 33 m2) in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woon/zitkamer en woon/eetkeuken bereikt u de veranda/loggia (ca. 18 m2). Deze buitenruimte is voorzien van een uniek afsluitbaar raamsysteem waardoor het hier zowel 's-zomers als 's-winters goed toeven is!

Het afwerkingsniveau van Park Klinkenberg is hoog, de appartementen zijn o.a. voorzien van een sprinklerinstallatie en domoticasysteem. In het complex is een liftinstallatie aanwezig. Het is voorts bijzonder veilig en comfortabel wonen in Park Klinkenberg! Servicekosten VVE: € 325,41 per maand.

lees verder sluiten