Park Klinkenberg 18, WARMOND
Vraagprijs: € 869.000,00 kosten koper

Landelijk wonen tussen Amsterdam en Den Haag? Op één van de mooiste plekjes in het fraaie Park Klinkenberg, met rondom vrij uitzicht op een groene omgeving en een waterpartij, op de 2e etage en rustig gelegen, modern HOEKAPPARTEMENT. Het betreft hier een bijzonder, ruim opgezet appartement dat door de huidige eigenaar zeer smaakvol opnieuw is ingedeeld en met kwalitatief hoogwaardige materialen is afgewerkt. De voorheen tot deze woning behorende inpandige loggia-ruimte/balkon van ca. 18 m2 is bij de woning gevoegd waardoor de woonoppervlakte is toegenomen en een zeer aangename en riante woon/eetkeuken van ca. 44 m2 is gerealiseerd met fantastisch uitzicht en voorzien van allerhande inbouw-apparatuur. Park Klinkenberg ligt op ca. 900 m afstand van supermarkt Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen, het gezellige dorpscentrum en de diverse watersportvoorzieningen.

Door de vele en hoge ramen heeft het appartement bijzonder veel lichtinval en een goede bezonning. Voorzien van dubbele beglazing, volledige isolatie, eigen C.V.gasafdeling en nagenoeg alle vloeren van de woonvertrekken zijn voorzien van fraaie massieve Panga-Panga parketvloeren.

In de parkeerkelder bevindt zich voorts een ruime, afgesloten garage/berging (ca. 42 m²) geschikt voor de stalling van 2 auto’s en opslag. Ten behoeve van bezoekers is er een algemene parkeerruimte in de kelder beschikbaar. Bouwjaar 2007. Woonoppervlakte 188 m². Inhoud ca. 540 m³.

Indeling: Centrale, afgesloten entree met bellentableau en video-intercom installatie, trappenhuis en liftinstallatie, loopbrug naar de entree voorzien van inbouwspots, loggia met meterkast en bergkast, entree, werk/studeerruimte, ruime gang met inbouw kastenwanden, badkamer met inloopdouche en wastafel, garderobe, toilet met fonteintje, berging annex bijkeuken met pantry, aansluiting wasmachine en wasdroger alsmede C.V.gasafdeling, aan de voorzijde een fraai gelegen slaapkamer, hoofdslaapkamer met kastenwand met een eigen, luxueus uitgevoerde (open) badkamer met lichte natuurstenen tegels, separaat toilet, inloopdouche en wastafel-meubel, ruime woonkamer (ca. 42 m2) doorlopend naar de woon/eetkeuken (ca. 44 m2) in witte kleurstelling voorzien van allerhande inbouwapparatuur (onder andere Gaggenau).

Het afwerkingsniveau van Park Klinkenberg is hoog, de appartementen zijn o.a. voorzien van een sprinklerinstallatie en domoticasysteem. In het complex is een liftinstallatie aanwezig. Het is voorts bijzonder veilig en comfortabel wonen in Park Klinkenberg! Servicekosten VVE: € 357,94 per maand.

lees verder sluiten