Overbeek 37, NOORDWIJK
Verkocht

In de ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk 'Boechorst' gelegen, royale uitgebouwde en moderne goed onderhouden tussenwoning. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen en centrale verwarming. Voor de woning is ruim voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. Aan de achterzijde eveneens parkeergelegenheid en achterom. Op steenworp afstand een afgesloten openbaar speelveld met voorzieningen voor kinderen. Kleine voortuin met vrij uitzicht over singel en een royale ca. 10 meter diepe zonnige achtertuin op het Zuidoosten met een ruime stenen berging en achterom.

Bouwjaar 2007
Perceeloppervlakte 120 m²
Woonoppervlakte ca. 124 m²
Inhoud ca. 375 m³

Indeling: Entree, ruime gang met garderoberuimte, meterkast en toiletruimte, uitgebouwde woon-/zitkamer (ca. 23 m²) met deur naar de tuin en een moderne licht uitgevoerde half open woon/eetkeuken (ca. 14 m²) voorzien van diverse inbouwapparatuur en dubbele deuren aan de voorzijde. In de woonkamer en keuken is een laminaatvloer aanwezig.

1e etage: Overloop, 3 ruime slaapkamers, eenvoudige badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. In alle slaapkamers is een laminaatvloer aanwezig.

2e etage: Overloop, zeer ruime zolder/slaapkamer met een Frans balkon aan de voorzijde en extra brede dakkapel aan de achterzijde, berging met C.v. gasafdeling en wasmachineaansluiting, veel bergruimte achter de knieschotten.

Oplevering per direct.

Deze woning wordt aangeboden door de Noordwijkse Woningstichting (NWS) onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden (zelfbewoningsplicht). Dit zal ook als voorwaarde (met boetebepaling) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 2 jaar na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Noordwijkse Woningstichting; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000;
4. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via Damen Makelaars;
5. Er zit mogelijk een gebrek in de vloer van de badkamer. Verkoper aanvaardt terzake geen aansprakelijkheid en koper vrijwaart verkoper hiervoor.
6. De woning wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd inclusief alle thans in het verkochte aanwezige roerende zaken.

lees verder sluiten