Oranje Nassaustraat 55, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 539.000,00 kosten koper

Unieke ligging! Rustig wonen op steenworp afstand van het fraaie natuurgebied "Noordduinen", zee en strand! Aan een brede straat, gunstig gelegen, goed onderhouden doch eenvoudige eengezinswoning met een ruim ZOMERHUIS. De woning beschikt voorts over een grote voortuin (ca. 8 meter) een zonnige achtertuin (ca. 13 meter) met achterom op het Zuidwesten, een royale stenen berging annex wasruimte (ca. 6 m2) en een ZOMERHUIS met woonkamer, keuken, douche, toilet en 2 slaapkamers op de verdieping. Dit zomerhuis kan prima zelfstandig bewoond worden dan wel gebruikt worden voor zomer/seizoensverhuur (airbnb). De woning is voorzien van hardhouten kozijnen en een vernieuwde dakkapel aan de voorzijde. Verwarming middels gaskachels. Rustige ligging met voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving (betaald parkeren doch bewoners komen in aanmerking voor een bewonersvergunning). Centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen richting de A44 (Leiden, Den Haag, en Amsterdam), scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer!

Bouwjaar 1960
Woonoppervlakte woonhuis ca. 120 m2
Woonoppervlakte zomerhuis ca. 33 m2
Perceelsoppervlakte 172 m2
Inhoud ca. 525 m3

Indeling: Entree, ruime gang, toilet, bergkast, doorzon woon/eetkamer (ca. 28 m2), nette gesloten keuken v.v. enige inbouwapparatuur (ca. 6 m2).
1e etage: Overloop, eenvoudige badkamer met douche, toilet en wastafel, 4 slaapkamers waarvan 2 ruime slaapkamers van ca. 10 m2 beide met vaste kasten en wastafels.
2e etage: Overloop, berging, 2 ruime zolderslaapkamers van ca. 10 m2 met vaste kasten alsmede een dakkapel aan zowel de voor- en achterzijde. Veel bergruimte achter de knieschotten.

Indeling zomerhuis: Entree, hal, douche en toilet, woonkamer met open keuken. Op de etage bevinden zich 2 slaapkamers.

Deze woning heeft een unieke mogelijkheid voor dubbele bewoning, eigen bewoning gecombineerd met zomer/seizoensverhuur van het zomerhuis dan wel kantoor of praktijk aan huis!

Aanvaarding in overleg bij voorkeur 1 oktober 2023.

lees verder sluiten