Oranje Nassaustraat 36, NOORDWIJK
Koopsom: € 1.195.000,00 kosten koper

Woningen uit de jaren zeventig zijn van degelijke architectuur en goede bouwkwaliteit. Daardoor bieden ze een goede basis voor een nieuw ontwerp. Dat is in 2004 gebeurd met deze unieke multifunctionele geschakelde villa (bouwjaar 1978 - 213 m2 woonoppervlakte). Ze is destijds compleet verbouwd tot een modern en comfortabel familiehuis met bedrijfsruimte in het souterrain. De huidige eigenaren hadden hier lange tijd een bloeiende dierenartsenpraktijk aan huis. In 2007 is er zelfs een extra woonlaag bovenop gebouwd.

Dit huis en de omgeving bieden een fantastische plek aan gezinnen en hun huisdieren. Het ligt in een rustige straat, op loopafstand van zee, strand en natuurgebied Noordduinen.

We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in dit moderne woon- en bedrijfspand.

Indeling

We nemen u in vogelvlucht mee langs de belangrijkste kenmerken van dit huis:

De woning is in 2004 geheel naar tijdloze maatstaven verbouwd en in de jaren daarna perfect onderhouden. Het pand is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en het beschikt over een airconditioningssysteem.

Het onderhuis/souterrain

Het onderhuis is geschikt als kantoorruimte of in te richten voor andere (privé)doeleinden. Nu is het nog ingericht als een moderne praktijkruimte (dierenartsenpraktijk) met onder andere een grote wachtkamer met ontvangstbalie, entree, hal, toilet, spreekkamer, behandelkamer, kantoor en diverse bergruimtes. Het woonhuis bereikt u via de trap aan de voorzijde van het pand. De praktijkruimte is buiten aan de voorzijde apart toegankelijk via een makkelijk beloopbare lichte helling.

Woonetage (eerste verdieping)

De eerste woonlaag bereikt u vanaf straatniveau met een korte trap naar de voordeur. Eenmaal binnen leidt de hal u meteen linksom de royale doorzonwoonruimte in. De hal zelf herbergt een toilet, de meterkast en garderoberuimte en biedt rechtsom ook toegang tot een ruime hoofdslaapkamer aan de voorzijde van de villa. Voorafgaand aan deze slaapkamer zit een portaal met trap naar boven. Verder vindt u hier een apart toilet en een aparte doucheruimte.

De grote en lichte woonkamer met strakke uitstraling staat in verbinding met de, deels door een binnenmuur begrensde, ruime woon- en eetkeuken in L-opstelling. In deze muur zit een prachtige strakke openhaard verwerkt. De uitgebouwde woon-/eetkeuken daarachter beschikt over diverse moderne inbouwapparatuur (Siematic 2004). In totaal meten de woonkamer en eetkeuken ca. 70 m2 met een ongeveer 5 meter hoog plafond.

Aan de achterzijde, ter hoogte van de keuken en eethoek, vindt u het trapgat naar de praktijkruimte in het souterrain en naar de entresol (tussenverdieping die geschikt is als studiehoek dan wel werk- of speelruimte), evenals een schuifpui die leidt naar een beschutte patio-tuin met veel privacy. Links achter de woonkamer is nog een ruime hoofdslaapkamer met moderne badkamer met inloopdouche en toilet. Deze slaapkamer heeft een schuifpui die toegang geeft tot de tuin.

Deze woonlaag heeft verder:

- (grotendeels) prachtige Jura marmeren vloeren

- vloerverwarming in de keuken, hal en hoofdslaapkamer (elektrisch)

- gestucte plafonds en wanden

- airconditioning (in nagenoeg het hele pand aanwezig)

Tweede woonlaag

In tegenstelling tot de naastgelegen woningen in deze straat is dit huis in 2007 aan de voorzijde opgebouwd met een extra verdieping. Die is met een trap aan de voor- en achterzijde van de woning te bereiken. Deze woonlaag biedt ruimte aan twee grote slaap- dan wel werkkamers, de entresol met vide en een heerlijk dakterras met volop privacy.

Bijzonderheden

- Woning met grote praktijk-/kantoorruimte

- Rondom is het pand grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing

- Airconditioning in nagenoeg het gehele pand

- Parkeren aan de voorkant op eigen terrein voor 2 of 3 auto’s

- Dakterras

- Goede staat van onderhoud

lees verder sluiten