Oranje Nassaustraat 36, NOORDWIJK
Koopsom: € 1.069.000,00 kosten koper

Fijn familiehuis AAN ZEE
Het betreft een geschakelde villa met 4 ruime slaapkamers en een groot souterrain

Woningen uit de jaren zeventig zijn van degelijke architectuur en goede bouwkwaliteit. Daardoor bieden ze een goede basis voor een nieuw ontwerp. Dat is in 2004 gebeurd met deze unieke geschakelde villa (bouwjaar 1978 - 340 m² woonoppervlakte). Het huis is destijds compleet verbouwd tot een modern, tijdloos en comfortabel familiehuis met in het souterrain een praktijkruimte. In 2007 is er een extra woonlaag bovenop gebouwd. Daardoor zijn er 4 grote slaapkamers en een dakterras gerealiseerd. Het huis is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en airconditioning.

Dit huis en de omgeving bieden een fantastische plek aan gezinnen met mogelijkheid voor werken aan huis of het realiseren van gastenverblijf, appartement en/of garage in het souterrain. Het ligt in een rustige straat, 400 meter van zee, strand en natuurgebied de Noordduinen. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in dit moderne woon- en eventueel bedrijfspand. We nemen u in vogelvlucht mee langs de belangrijkste kenmerken van dit huis:

Het onderhuis/souterrain:
Het onderhuis bereikt u van buitenaf via een makkelijk beloopbare lichte helling. Deze ruimte is nu ingericht als praktijk met onder andere een grote wachtkamer met ontvangstbalie, entree, hal, toilet, spreekkamer, behandelkamer, kantoor en diverse bergruimtes. De ruimte kan eenvoudig veranderd worden in appartement(en), gastenverblijf en/of garage. Wanden, plafonds zijn netjes afgewerkt. In het gehele onderhuis ligt een epoxy gietvloer.

Het woonhuis:
Bereikt u via de trap aan de voorzijde van het pand. Aan de achterzijde geeft de eerste woonlaag toegang tot de tuin op gelijk niveau. Dit omdat het huis gebouwd is in de duinen met zijn niveauverschillen. Eenmaal binnen bent u in de hal. De hal heeft een toiletruimte, de meterkast en garderoberuimte. Aan de rechterzijde komt u aan de voorzijde van het huis. Hier komt u eerst in een tussenruimte met bergruimte, de trap naar de boven slaapkamers en het dakterras. Verder vindt u hier een apart toilet en een aparte doucheruimte. Aan de voorzijde van de tussenruimte is een grote lichte slaapkamer/ tv kamer.
Aan de linker zijde van de entreehal is de grote en lichte woonkamer. Deze woonkamer heeft een hoog plafond en een vide aan de hoogste kant, bij de schoorsteen. De woonkamer staat in verbinding met de, deels door een binnenmuur begrensde, ruime woon- en eetkeuken in U-opstelling. In deze muur zit een prachtige strakke open haard verwerkt. De uitgebouwde woon-/eetkeuken daarachter beschikt over diverse moderne inbouwapparatuur (Siematic 2004). In totaal meten de woonkamer en eetkeuken ca. 70 m² met een ongeveer 5 meter hoog plafond. Aan de achterzijde, ter hoogte van de keuken en eethoek, vindt u het trapgat naar de praktijkruimte in het souterrain en naar de entresol van 15m² (tussenverdieping die geschikt is als studiehoek dan wel werk- of speelruimte). Achter de trappen is een schuifpui die leidt naar een beschutte patio-tuin met veel zon privacy. Achter de woonkamer is nog een ruime hoofdslaapkamer met moderne badkamer met inloopdouche en toilet. Deze slaapkamer heeft een deur die toegang geeft tot de tuin.
Deze woonlaag heeft verder: prachtige Jura marmeren vloeren
- vloerverwarming in de keuken, hallen en hoofdslaapkamer (elektrisch)
- gestucte plafonds en wanden
- airconditioning (in nagenoeg het hele pand aanwezig)

Tweede woonlaag:
In tegenstelling tot de naastgelegen woningen in deze straat is dit huis in 2007 aan de voorzijde opgebouwd met een extra verdieping. Die is met een trap aan de voorzijde van de woning, vanuit de tussenruimte te bereiken. Deze woonlaag biedt ruimte aan twee grote slaap- dan wel werkkamers en een heerlijk dakterras met volop zon en privacy. Deze slaapkamers hebben, net zoals de woonkamer, een hoog oplopend plafond. De kamers hebben houten (Danplank)vloeren.

Bijzonderheden
- Woning met grote praktijk-/kantoorruimte
- Rondom is het pand voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– Airconditioning in nagenoeg het gehele pand
- Parkeren aan de voorkant op eigen terrein voor 2 of 3 auto’s
- Dakterras
- Goede staat van onderhoud

lees verder sluiten