Marijkestraat 1, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 519.500,00 kosten koper

Heeft u altijd al dichtbij het strand en de duinen willen wonen ? Dan is deze ruime en goed onderhouden, gunstig gelegen hoekwoning met zelfstandig zomerhuis in Noordwijk aan Zee echt iets voor u! Het zelfstandige zomerhuis leent zich uitstekend voor (vakantie)verhuur en is geheel gescheiden van het woonhuis waardoor uw privacy niet zal worden aangetast. De geheel ommuurde, ca. 12 meter diepe achtertuin ligt op het Zuiden waardoor u de hele dag volop van de zon kunt genieten. Tussen het woonhuis en het zomerhuis bevindt zich een ruime stenen berging met wasmachine-aansluiting en 2 ketels voor de centrale verwarming van het woonhuis en zomerhuis. Er is tevens nog een tweede berging naast het woonhuis aanwezig (ca. 5 m2). Het woonhuis en zomerhuis zijn voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, spouwmuurisolatie en 15 zonnepanelen.
Bouwjaar ca. 1960. Perceelsoppervlakte 189 m2. Totale woonoppervlakte 154 m2 (woonhuis 116 m2 en zomerhuis 38 m2).
Indeling: Entree, m.k., ruime hal met keramische tegels, kelderkast, ruime doorzon woon/eetkamer (ca. 27 m2) met veel lichtinval, laminaatvloer, aan/uitgebouwde woon/eetkeuken (ca. 10 m2) met diverse inbouwapparatuur, toilet annex wasruimte.
1e etage: Overloop, 3 slaapkamers, waaronder 1 ruime hoofdslaapkamer van ca. 17 m2, gemoderniseerde badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en toilet.
2e etage: Overloop, 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met wastafels en dakkapellen aan zowel de voor- als achterzijde, bergkamer.
Zomerhuis: Entree, ruime woon/eetkamer (ca. 16 m2) met een moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, moderne badkamer met douchecabine en toilet.
1e etage: Overloop, 2 ruime slaapkamers met dakkapel en wastafels.

Kenmerken:
- Op ca. 300 meter afstand van het strand en de duinen gelegen;
- Vlakbij winkels en faciliteiten;
- Kindvriendelijke buurt, vlakbij basisschool en park;
- Lichte en ruime goed onderhouden woning;
- Zonnige tuin;
- Zomerhuis met goede verhuurmogelijkheden.

Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend een keertje te komen kijken!

lees verder sluiten