Jan van Kanhof 6, NOORDWIJK
Onder bod

Op een rustige en centrale woonlocatie, in de kindvriendelijke woonwijk ‘Duinpark’ gelegen, royale en lichte tussenwoning (type tuinkamer woning) met aan de voorzijde gelegen voortuin en een zonnige ca. 10 meter diepe achtertuin (ZO). Deze woning is zeer ruim van opzet met 4 royale slaapkamers, een zolderetage met dakkapel en een stenen berging aan de voorzijde. Voorzien van centrale verwarming, dubbele beglazing en kunststof kozijnen. Normale staat van onderhoud. Bijzonderheden: geïsoleerde kruipruimte, spouw- en dakisolatie en energielabel A. Dakkapel en dakpannen zijn in 2012 vervangen.

Het ‘Duinpark’ is een ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk. Voor bewoners en bezoekers zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig. Verder zijn scholen, winkels, sportverenigingen en strand op korte afstand bereikbaar.

Woonoppervlakte: ca. 123 m².
Perceeloppervlakte: ca. 150 m²
Inhoud: ca. 449 m³.

Entree, hal, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast, kleine werkkast, trap en toegang tot de L-vormige tuin gerichte woon/eetkamer (29 m²). Dichte keuken (8 m²).

1e etage: overloop, vier slaapkamers (12 m², 9 m², 9 m² en 7 m²). Badkamer (2,5 m²) voorzien van een toilet, wastafel, doucheruimte en een radiator.

2e etage: ruime zolderetage met dakkapel en CV ketel. Tevens mogelijkheid om de zolder uit te breiden middels plaatsing van een dakkapel aan de achterzijde.

Oplevering per direct.

Deze woning wordt aangeboden door Woonstichting STEK onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden (zelfbewoningsplicht). Dit zal ook als voorwaarde gedurende een periode van 1 jaar (met boetebepaling ad. € 50.000) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 6 maanden na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Woonstichting STEK; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000;
4. De woning wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd inclusief alle thans in het verkochte aanwezige roerende zaken.
5. Het perceel wordt nog uitgemeten door het kadaster. Eventuele over- of ondermaat zal niet worden verrekend.
6. Op te nemen clausules: niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule.
7. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

lees verder sluiten