Jan van Kanhof 2, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 450.000,00 kosten koper

LET OP VERKOOP OP INSCHRIJVING! BEZICHTIGING UITSLUITEND OP AFSPRAAK.
KIJKDAGEN OP VRIJDAG 30 JULI EN 6 AUGUSTUS VAN 14:00 - 17:00 UUR.
INSCHRIJVING SLUIT OP WOENSDAG 11 AUGUSTUS 2021 OM 17:00 UUR.

Op een rustige en centrale woonlocatie, in de kindvriendelijke woonwijk ‘Duinpark’ gelegen, royale en lichte hoekwoning (type tuinkamer woning) met aan de voorzijde gelegen voortuin en een zonnige ca. 9 meter diepe achtertuin (ZO). Deze woning is zeer ruim van opzet met 4 royale slaapkamers, een zolderetage met dakkapel en een stenen berging aan de voorzijde. Voorzien van centrale verwarming, dubbele beglazing en kunststof kozijnen. Normale staat van onderhoud. Bijzonderheden: geïsoleerde kruipruimte, spouw- en dakisolatie, 8 zonnepanelen en energielabel A. Dakkapel en dakpannen zijn in 2012 vervangen.

Het ‘Duinpark’ is een ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk. Voor bewoners en bezoekers zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig. Verder zijn scholen, winkels, sportverenigingen en strand op korte afstand bereikbaar.

Woonoppervlakte: ca. 100 m2.
Perceeloppervlakte: ca. 140 m2
Inhoud: ca. 456 m3.

Entree, hal, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast, kleine werkkast, trap en toegang tot de L-vormige tuin gerichte woon/eetkamer (29 m2). Dichte keuken (8 m2) voorzien van een keukenblok.

1e etage: overloop, vier slaapkamers (12 m2, 9 m2, 9 m2 en 7 m2). Nette badkamer (2,5 m2) voorzien van een toilet, wastafel, doucheruimte en een radiator.

2e etage: ruime zolderetage met dakkapel aan de voorzijde en CV ketel. Tevens mogelijkheid om de zolder uit te breiden middels plaatsing van een dakkapel aan de achterzijde.

Oplevering per direct.

Deze woning wordt aangeboden door Woonstichting STEK onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden (zelfbewoningsplicht). Dit zal ook als voorwaarde gedurende een periode van 1 jaar (met boetebepaling ad. € 50.000) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 6 maanden na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Woonstichting STEK; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000;
4. De woning wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd inclusief alle thans in het verkochte aanwezige roerende zaken.
5. Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld tot en met 11 augustus 2021 17:00 uur een SCHRIFTELIJK bod per e-mail (inclusief bijbehorende voorwaarden) bij de makelaar uit te brengen;
6. Kandidaten dienen bij hun inschrijving een zogenaamde financieringsverklaring te overleggen, waaruit blijkt dat de benodigde financiering voor de aankoop positief is getoetst.
7. Het perceel wordt nog uitgemeten door het kadaster. Eventuele over- of ondermaat zal niet worden verrekend.
8. Op te nemen clausules: niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule.
9. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

lees verder sluiten