Jan Cramerhof 39, NOORDWIJK
Verkocht onder voorbehoud

Een bouwvakker, een indiaan en een ridder te paard… Dat waren de allereerste drie playmobil-poppetjes in 1974, het bouwjaar van dit gezellige en lichte gezinshuis. Vanaf die tijd werd het speelgoed razend populair dus het is heel goed mogelijk dat de kinderen die hier eerder woonden, er naar hartenlust mee speelden - beneden of boven op hun kamertjes. Deze plek heeft dan ook alles én meer als u veel speel- en ravotruimte voor uw kinderen wenst. De achtertuin grenst namelijk aan de zogenaamde ‘groene long’ van Noordwijk aan Zee. Dus jullie zijn in no time in het bosrijke recreatiegebied en bij sportfaciliteiten. En binnen tien minuten lopen op het strand, de boulevard en in de Noordduinen.

Wat ook een heerlijk en zorgeloos gevoel geeft, is dat deze woning in het Duinpark ligt aan een doodlopende straat zonder doorgaand verkeer. Het is er rustig en er zijn veel speelvoorzieningen in de buurt evenals meerdere basisscholen. Vriendschap sluiten voor het leven zal voor uw kinderen (en u) geen probleem zijn hier.
En, nog een fijne bijkomstigheid: in dit deel van Noordwijk aan Zee is het vrij parkeren. Voor het huis kunt u 1 auto op eigen terrein kwijt.

Deze woning is van binnen gedateerd en kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Ook is het onder andere mogelijk de woning te voorzien van een riante aanbouw aan de tuinzijde en bestaat er de mogelijkheid een extra perceel grond (ca. 20 m2) van de gemeente te verwerven grenzend aan de "groene long". Voordat u het weet woont u in uw droomwoning. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging om de vele opties te ontdekken!

De woning is gebouwd in 1974, heeft een woonoppervlakte van 133 m2 en staat op een perceel eigen grond van 145 m2.

Indeling
Begane grond:
Bij binnenkomst: de entree is een hal met meterkast, garderobe en toilet. De L-vormige woonkamer biedt toegang tot de achtertuin waar u heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken (vernieuwd in 2018) met enige inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
De overloop leidt naar in totaal vier slaapkamers, een eenvoudige badkamer met toilet, wastafel en douche.

Tweede verdieping:
Deze etage heeft een zeer ruime overloop met wasmachine-aansluiting en C.V. combiketel (Vaillant; 2019) en bergruimte achter de knieschotten. Het is hier mogelijk om aan de voorzijde een dakkapel te plaatsen. Ook is hier nog een aparte, zeer ruime zolderslaapkamer die via de dakkapel aan de achterzijde uitzicht biedt op de achtertuin en de ‘groene long’.

Derde verdieping:
Dit is de zolder/vliering, te bereiken met de vlizotrap.

lees verder sluiten