Hoogwakersbosstraat 39, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 589.000,00 kosten koper

LET OP VERKOOP OP INSCHRIJVING!
INSCHRIJVING SLUIT OP VRIJDAG 7 OKTOBER 2022 OM 12:00 UUR.

Fraai gelegen 2 onder 1 kap woning met vele uitbreidingsmogelijkheden, op een aantrekkelijk ruim perceel (327 m²) in de wijk de Noord op loopafstand van het dorpscentrum, de gezellige boulevard en de zee, met 4 slaapkamers, een grote woonkamer met open-keuken en een zonnige ca. 14 meter diepe en ca. 11 meter brede achtertuin op het zuidwesten! De woning beschikt over gedeeltelijk kunststof kozijnen met dubbelglas. Parkeergelegenheid op eigen terrein. In de achtertuin is een stenen berging en een houten tuinhuisje aanwezig.

De woning verkeert in goede staat van onderhoud en kent vele uitbreidingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om op basis van vergunningsvrij bouwen een uitbouw met een diepte van 4 meter aan de achterzijde te realiseren! Het bestemmingsplan staat voorts een goothoogte toe van 6 meter en een maximale bouwhoogte van 9 meter waardoor de kapconstructie zou kunnen worden verhoogd. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in deze unieke woning met zijn vele mogelijkheden!

Perceeloppervlakte ca. 327m²
Woonoppervlakte 98 m²
Inhoud ca. 373 m³
Bouwjaar 1955.

Indeling: Entree, ruime hal, toilet-ruimte met fonteintje, douche-ruimte, trapkast, ruime L-vormige woon/eetkamer (ca. 36 m²) met een open-keuken in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer en keuken kunt u middels openslaande deuren de riante achtertuin bereiken.
1e etage: Overloop, 4 slaapkamers alle met vaste inbouwkasten, kast met C.V. gasafdeling (Vaillant). Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Deze woning wordt aangeboden door Woonstichting STEK onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden (zelfbewoningsplicht). Dit zal ook als voorwaarde gedurende een periode van 1 jaar (met boetebepaling ad. € 50.000) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 6 maanden na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Woonstichting STEK; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000;
4. De woning wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd inclusief alle thans in het verkochte aanwezige roerende zaken;
5. Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld UITERLIJK op vrijdag 7 oktober 2022 om 12:00 uur een SCHRIFTELIJK bod per e-mail (inclusief bijbehorende voorwaarden) bij de makelaar uit te brengen;
6. Op te nemen clausules: niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule;
7. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

lees verder sluiten