Douzastraat 8, NOORDWIJK
Verkocht onder voorbehoud

De rustige en groene Douzastraat valt op door een keur aan verschillende monumentale stads- en dorpspandjes uit de negentiende en vroege twintigste eeuw, maar ook door modernere bouw zoals deze ruime en lichte vijfkamerwoning uit de jaren zestig (127 m² woonoppervlakte). Dit leuke en aangename huis ligt in de historische dorpskern langs de oudste verbinding met Noordwijk aan Zee. Op fietsafstand van het strand en met scholen, winkelcentra, de weekmarkt en sportvoorzieningen om de hoek. Ook de toegangswegen naar de A44 en A4 zijn snel bereikbaar.

Het is een lichte woning mede door een uitbouw met glazen schuifdeur en dakramen aan de achterzijde. De achtertuin grenst aan de prachtige tuin van het monumentale Lindenplein waardoor u omringd bent met groen. In de tuin staat een schuur van ruim 7 m², die achterom bereikbaar is.

Indeling

Het huis is zeer gunstig ingedeeld. U komt de ruime hal binnen met aan uw rechterzijde de trap, een gangkast en het toilet. De ruime en lichte doorzonwoonkamer meet circa 50 m2 en heeft een openhaard (hout gestookt) waar u een gezellige zitplek kunt inrichten. Rechts aan de achterzijde zit de ruim 5 meter lange leefkeuken met diverse moderne inbouwapparatuur. Er is hier voldoende ruimte voor een achtpersoonseettafel. Via de glazen schuifpui en dakramen die de gehele breedte van de woning beslaan, komt een zee aan daglicht binnen.

De eerste etage heeft twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer met wastafelmeubel (dubbele wastafel en kranen, 4 diepe laden), een inloopdouche met glazen deur en een hangtoilet. De gang heeft een gangkast en een aparte wasruimte.

Op de tweede etage is een ruime zolderkamer. Er is een mogelijkheid om nog een tweede dakkapel te plaatsen waardoor u een vierde slaapkamer kunt creëren. De overloop heeft een open ruimte met Veluxraam en biedt ook plek aan de wasmachine en een droger. Hier zit ook de CV-ketel. De complete tweede etage heeft aan weerszijden veel bergruimte.

Bijzonderheden

Deze woning is in de afgelopen jaren verschillende keren verbouwd en verrijkt met een uitbouw, nieuwe keuken, gerenoveerde badkamer, nieuwe voordeur en een eikenhouten vloer (op de begane grond). De hele woning is strak gestuukt en voorzien van paneeldeuren en glasvezel.

Aanvaarding in overleg.

Bouwjaar: 1961 Woonoppervlakte: 127 m² Inhoud: 428 m³ Perceeloppervlakte: 137 m²

lees verder sluiten