Boechorsthof 43, NOORDWIJK
Verkocht onder voorbehoud

LET OP VERKOOP OP INSCHRIJVING! BEZICHTIGINGEN UITSLUITEND OP AFSPRAAK.
KIJKDAGEN OP VRIJDAG 5 EN 12 MAART VAN 12:00 - 17:00 UUR.
INSCHRIJVING SLUIT OP VRIJDAG 19 MAART 2021 OM 17:00 UUR.

In een gezellig en sfeervol hofje in de wijk "Boechorst" zeer rustig gelegen, moderne, over de gehele breedte aan de achterzijde uitgebouwde HOEKWONING met zonnige, ca. 10 meter diepe achtertuin gelegen op het Noordwesten met achterom en stenen berging. Voor kinderen zijn er in de voorgelegen groenvoorziening speelplaatsen aanwezig. In de wijk zijn er voorts ruim voldoende openbare parkeerplaatsen, sportvoorzieningen en verschillende scholen. De woning is geheel voorzien van dak-, vloer-, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing. Goede staat van onderhoud, zonder enige inspanning nagenoeg zo te betrekken.

Bouwjaar 2004
Perceeloppervlakte: 130 m²
Woonoppervlakte: 125 m²
Externe bergruimte: 8m²
Inhoud woning: 448 m³

Indeling: Entree, hal, toilet met fontein, tuingerichte, uitgebouwde lichte woon-/eetkamer (totaal ca. 38 m²) met schuifpui, trapkast inclusief open keuken (ca. 10 m2) voorzien van diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: Overloop, hoofdslaapkamer, 2e en 3e slaapkamer, badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping: Overloop, C.V. en wasmachine/droger aansluiting, slaap/studeerkamer met mogelijkheid voor plaatsing dakkapellen aan voor- en achterzijde.

Oplevering in overleg, vanaf 25 april 2021 beschikbaar

Deze woning wordt aangeboden door Woonstichting STEK onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden (zelfbewoningsplicht). Dit zal ook als voorwaarde gedurende een periode van 1 jaar (op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris aangewezen door verkoper: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 6 maanden na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Woonstichting STEK; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000;
4. De woning wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd inclusief alle, zoals aangegeven in de lijst van zaken, nog aanwezige roerende zaken.
5. Kandidaten dienen bij hun inschrijving een zogenaamde financieringsverklaring te overleggen, waaruit blijkt dat de benodigde financiering voor de aankoop positief is getoetst.
6. Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld tot en met 19 maart 2021 17:00 uur een SCHRIFTELIJK bod per e-mail (inclusief bijbehorende voorwaarden) bij de makelaar uit te brengen;

lees verder sluiten