Boechorsthof 13, NOORDWIJK
Koopsom: € 389.500,00 kosten koper

LET OP VERKOOP OP INSCHRIJVING! BEZICHTIGING OP AFSPRAAK.

In een gezellig en sfeervol kindvriendelijk hofje in de wijk "Boechorst" zeer rustig gelegen, moderne TUSSENWONING met zonnige, ca. 11 meter diepe achtertuin gelegen op het Zuidoosten met achterom, en (half)vrijstaande stenen berging. Voor kinderen zijn er in de voorgelegen groenvoorziening speelplaatsen aanwezig. In de wijk is er voorts ruim voldoende openbare parkeergelegenheid. De woning is geheel voorzien van dak-, vloer-, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing. Goede staat van onderhoud; u kunt zonder enige inspanning de woning betrekken. De woning beschikt voorts over energielabel A.

Bouwjaar 2004
Perceeloppervlakte: 124 m²
Woonoppervlakte: 118 m²
Inhoud ± 350 m³

Indeling: Entree, hal met garderobe, toilet met fonteintje, uitgebouwde, lichte en strakke tuingerichte woon-/eetkamer (totaal ca. 35 m²) met laminaatvloer, trapkast en schuifpui naar de verzorgde betegelde tuin met terras. In de achtertuin bevindt zich een stenen berging v.v. elektriciteit. Een luxe moderne open keuken (glanzend wit) met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er directe toegang tot de voorzijde.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers. De moderne badkamer is hoog betegeld en beschikt over een toilet, ligbad, douche en wastafel.

2e verdieping: Overloop, wasmachine/droger en cv gasafdeling, 1 kleine slaapkamer en 1 ruime hoofdslaapkamer met een grote dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde.

Oplevering per direct.

Deze woning wordt aangeboden door Woonstichting STEK onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden (zelfbewoningsplicht). Dit zal ook als voorwaarde (met boetebepaling ad. € 50.000) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 2 jaar na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Woonstichting STEK; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000;
4. De woning wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd inclusief alle thans in het verkochte aanwezige roerende zaken.
5. Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld tot en met 1 oktober 2020 17:00 uur een SCHRIFTELIJK bod per e-mail (inclusief bijbehorende voorwaarden) bij de makelaar uit te brengen;

lees verder sluiten