Bieslookpad 26, VOORHOUT
Onder bod

Op een rustige woonlocatie, aan een voetpad, in een kindvriendelijke woonomgeving, in de wijk "Oosthout" gelegen, verrassend lichte en nette woning. De wijk "Oosthout" beschikt over veel groen, speeltuinen, scholen en winkelaanbod. Het centrum van Voorhout, waaronder het NS-station, is gemakkelijk te bereiken alsmede de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen, dubbele beglazing, spouwisolatie en centrale verwarming. Voortuin en ca. 9 meter diepe, zonnige betegelde achtertuin met stenen berging. Achter de woning treft u ruim voldoende openbare parkeerplaatsen aan (vrij parkeren).

Bouwjaar 1986.
Grondoppervlakte 91 m2.
Woonoppervlakte 101 m2.
Inhoud ca. 300 m3.

Indeling:
Entree, hal, m.k., modern toilet met fonteintje. Trapopgang naar de 1e verdieping met trapkast in de woonkamer. Moderne en lichte L-vormige woonkamer (ca. 25 m2) voorzien van een eiken parketvloer, open keuken (ca. 9 m2) aan de voorzijde. .

1e verdieping:
Overloop, lichte badkamer met ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet, 3 slaapkamers (7 m2, 11 m2, 13 m2), dakramen aan de achterzijde. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer

2e verdieping:
Ruime zolder/slaapkamer met kunststof dakkapel, veel opbergruimte achter de knieschotten, aparte wasruimte met C.V.gasafdeling.

lees verder sluiten