Beyaert 60, NOORDWIJK
Verkocht

Wilt u de mogelijkheid hebben om iedere avond vanaf uw ruime balkon de zon in de zee te zien zakken, zoek dan niet verder! Wij bieden namelijk een luxueus en zeer ruim (ca. 112 m2; type M; grootste type), goed onderhouden 3-KAMER-APPARTEMENT (land- en zeezicht) gelegen op de zesde en bovenste etage aan van waaruit u een schitterend onbelemmerd panoramisch uitzicht over de zee, het strand en de duinen heeft, gesitueerd op een van de mooiste locaties aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan Zee!

Het appartement beschikt eveneens over terrassen aan de achterzijde en maakt onderdeel uit van het "Heemborgh-complex" met onder andere een inpandig verwarmd zwembad en een Finse Sauna, alleen toegankelijk voor bewoners. In de ondergelegen, beveiligde parkeergarage heeft u een eigen parkeerplaats en een separate berging. Tevens beschikt het gebouw nog over een eigen huismeester en liftinstallaties.

Bouwjaar: 1978
Woonoppervlakte: 112 m²
Oppervlakte buitenruimtes ca.: 18 m2

Indeling; Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, videofoon, trappenhuis en lift.
Entree, hal, toilet, zeer ruime woonkamer (ca. 55 m2) met een eiken parketvloer en een moderne vernieuwde open-keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast etc.), bijkeuken met wasmaansl. en veel bergruimte, buitenruimte/loggia aan de achterzijde vanwaar u vrij uitzicht heeft over het achterliggende landschap, aan de voorzijde een vernieuwde pui met toegang tot het grote zonnige balkon (ca. 11 m²) welk balkon geheel afsluitbaar is waardoor u ook buiten het zomerseizoen volop kunt genieten, voorts 2 ruime slaapkamers aan de landzijde, beide met vaste kasten en toegang naar een terras, gemoderniseerde badkamer met ligbad en wastafelmeubel.

* De servicekosten bedragen per maand ca. € 387,51 (excl. voorschot verwarming en warm water ad. € 173,00).
* Het appartement wordt centraal verwarmd d.m.v. blokverwarming.
* Oplevering in overleg.

lees verder sluiten