Bergweg 8, NOORDWIJK
Onder bod

LET OP VERKOOP OP INSCHRIJVING! BEZICHTIGINGEN UITSLUITEND OP AFSPRAAK.
KIJKDAGEN OP VRIJDAG 15 EN 22 JANUARI VAN 15:00 - 16:30 UUR.
INSCHRIJVING SLUIT OP VRIJDAG 29 JANUARI OM 17:00 UUR.

In de ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk 'Boechorst' gelegen, royale uitgebouwde en moderne goed onderhouden tussenwoning. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen en centrale verwarming. Voor de woning is ruim voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. Aan de achterzijde eveneens parkeergelegenheid en achterom. Op steenworp afstand een afgesloten openbaar speelveld met voorzieningen voor kinderen. Kleine voortuin met vrij uitzicht over singel en een royale ca. 10 meter diepe zonnige achtertuin op het Noordoosten met een ruime stenen berging en achterom.

Bouwjaar 2007
Perceeloppervlakte 120 m²
Woonoppervlakte ca. 127 m²
Inhoud ca. 478 m³

Indeling: Entree, ruime gang met garderoberuimte, meterkast en toiletruimte, uitgebouwde woon-/zitkamer (ca. 23 m²) met deur naar de tuin en een half open woon/eetkeuken (ca. 14 m²) met dubbele deuren aan de voorzijde.

1e etage: Overloop, 3 ruime slaapkamers, eenvoudige badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

2e etage: Overloop, zeer ruime zolder/slaapkamer met een Frans balkon aan de voorzijde en extra brede dakkapel over de volledige breedte aan de achterzijde, berging met C.v. gasafdeling en wasmachineaansluiting, veel bergruimte achter de knieschotten.

Oplevering per direct.

Deze woning wordt aangeboden door Woonstichting STEK onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden (zelfbewoningsplicht). Dit zal ook als voorwaarde (met boetebepaling) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 6 maanden na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Woonstichting STEK; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000;
4. Er zit mogelijk een gebrek in de vloer van de badkamer. Verkoper aanvaardt terzake geen aansprakelijkheid en koper vrijwaart verkoper hiervoor.
5. De woning wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd inclusief alle thans in het verkochte eventueel nog aanwezige roerende zaken.
6. Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld tot en met 29 januari 2021 17:00 uur een SCHRIFTELIJK bod per e-mail (inclusief bijbehorende voorwaarden) bij de makelaar uit te brengen;

lees verder sluiten