Albert Verweystraat 20, NOORDWIJK
Koopsom: € 399.500,00 kosten koper

Op 5 minuten loopafstand van het strand, de zee en de boulevard in een rustige straat gelegen, goed onderhouden (dubbel) woonhuis voorzien van kunststof kozijnen, dubbele beglazing en centrale verwarming. Gestuukte wanden en plafonds. Ligging dichtbij de winkels, het strand en de scholen. Het woonhuis verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat oorspronkelijk uit een appartement op de begane grond en een appartement op de eerste etage. Deze bestemming (Wonen; gestapeld wonen, maximum goothoogte 6 meter, maximum bouwhoogte 9 meter) staat nog steeds in het geldende bestemmingsplan zodat het woonhuis eventueel ook weer gesplitst kan worden in 2 afzonderlijke woningen cq. geschikt is voor dubbele bewoning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een betegelde achtertuin (ca. 32 m2) met achterom. De achtertuin is gunstig gelegen op het noordwesten waardoor u 's-zomers van de middag- en avondzon kunt genieten. Het woonhuis beschikt tevens over een ruime en zonnige, betegelde voortuin (ca. 32 m2).
Bouwjaar 1952. Perceelsoppervlakte 113 m2. Woonoppervlakte 83 m2.

Indeling: Dubbele entree, meterkast, badkamer met douche en apart toilet, doorzon woon/eetkamer (ca. 27 m2) met laminaatvloer, dubbele deuren naar de zonnige voortuin en schuifpui naar de achtertuin, half open-keuken in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur.
1e etage: Overloop, kleine slaapkamer, ruime doorzon woon/slaapkamer (ca. 27 m2) met een laminaatvloer, doucheruimte met toilet en gesloten keuken met balkonnetje. Met een kleine ingreep is het mogelijk deze grote woon/slaapkamer te splitsen in 2 ruime slaapkamers. Vanuit deze woon/slaapkamer bereikt u nog een entresol geschikt als berging.
2e etage: Ruime en bevloerde (slaap)zolderverdieping met dakraam, C.V. gasafdeling en mechanische ventilatie.

Ten laste van het niet tot de verkoop behorende achtergelegen zomerhuis zal een erfdienstbaarheid van achterom worden gevestigd. Eveneens zal een erfdienstbaarheid van riolering en een erfdienstbaarheid voor het hebben van een dakkapel met raam worden gevestigd ten behoeve van dit achtergelegen zomerhuis.

lees verder sluiten