Achterzeeweg 35, NOORDWIJK
Verkocht

Op een zeer rustige, groene woonlocatie gelegen, ruim opgezette eengezinswoning met voortuin en grote zonnige achtertuin op het zuidwesten met berging en achterom. De woning heeft een centrale ligging in een ruim opgezette woonomgeving, nabij winkels, scholen, strand en duingebied. Mede door de ligging, voldoende parkeermogelijkheden (vrij parkeren), de 5 ruime slaapkamers en de ca. 14 meter diepe zonnige achtertuin maakt dit deze woning tot de ideale gezinswoning. De woning is ca. 20 jaar geleden voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Het betreft hier een ruime woning op een prettige woonlocatie met vele mogelijkheden maar aan de binnenzijde heeft de woning zeker extra aandacht nodig afhankelijk van de woonwensen van de nieuwe bewoners! Woonoppervlakte 117 m2, perceelsoppervlakte 175 m2 en inhoud ca. 370 m3.

Indeling: Entree, meterkast, gang met garderobe, toilet, zeer lichte doorzon woon/eetkamer met rookkanaal, aangebouwde erker aan de voorzijde en aangebouwde erker aan de achterzijde (totale oppervlakte ca. 36 m2), trapkast en eenvoudige gesloten keuken.

1e etage: Overloop, 3 ruime slaapkamers met (vaste) kasten, eenvoudige badkamer met douche, toilet en wastafel.

2e etage: Overloop, C.V.gasafd. (Nefit Economy HR 2009), 2 ruime zolder/slaapkamers met een dakkapel zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde.

Oplevering per direct mogelijk.

lees verder sluiten