Scheepmakerstraat 1, Katwijk
beschikbaar

The BOX KATWIJK - SCHEEPMAKERSTRAAT 1 D3, D6 & D7 TE KATWIJK (2222 AB)

Beleggingsaanbieding van 3 verhuurde bedrijfsunits in The Box Katwijk bestaande uit een begane grond en verdieping. De units zijn in juli/augustus 2020 aan de huidige huurder opgeleverd (Stichting voor maatschappelijke doelen en een garagebedrijf) en zijn verhuurd voor een periode van 5 jaar tot augustus 2025. De huuropbrengst bedraagt in totaal € 25.591,92 exclusief BTW en wordt jaarlijks geïndexeerd. De units D6 & D7 zijn netjes afgewerkt en goed onderhouden en onder andere voorzien van een toilet en zowel op de begane grond als op de verdieping van een airconditioning voor koelen en verwarmen. De unit D3 verkeert in matige staat nagenoeg casco.

Het nieuwbouwproject ‘The Box Katwijk’ aan de Scheepmakerstraat -/ Zeilmakerstraat bestaat uit drie representatieve nieuw te realiseren bedrijfsverzamelgebouwen, bestaande uit totaal zesenveertig zelfstandige en multifunctionele bedrijfsunits vanaf ca. 69 m² - 220 m² bvo.

De bedrijfsverzamelgebouwen hebben een moderne uitstraling krijgen en zijn ontworpen met hoogwaardige materialen. Op bedrijventerrein ’t Heen te Katwijk is een grote diversiteit aan bedrijven te vinden en bovendien is het bedrijventerrein gelegen nabij de Provinciale wegen N206 en N449. In de directe omgeving van het nieuwbouwproject zijn onder andere Supermarkt Albert Heijn en de nieuwe Gamma.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 alsmede de Provinciale wegen N206 en N449. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is als goed te kenmerken. Enkele bushalten bevinden zich in de directe omgeving van het object.

OPPERVLAKTE / INDELING:
69 m² bedrijfsruimte verdeeld over begane grond en 1e verdieping per unit.

KOOPSOM voor 3 units: € 419.500 kosten koper.

BOUWJAAR: 2020

OMZETBELASTING
Het betreft hier een met BTW belaste verkoop.

AANVAARDING
In verhuurde staat. Huuropbrengst bedraagt € 25.591,92 exclusief BTW op jaarbasis.

SERVICEKOSTEN VVE
Per unit: € 36,53 per maand. Totaal € 109,59 per maand.

lees verder sluiten