Scheepmakerstraat 1, Katwijk
beschikbaar

The BOX KATWIJK - SCHEEPMAKERSTRAAT 1, A2, A3 en A4 TE KATWIJK (2222 AB)

ALGEMEEN
In het nieuwbouwproject ‘The Box Katwijk’ aan de Scheepmakerstraat -/ Zeilmakerstraat bieden wij 3 naastgelegen multifunctionele bedrijfsunits te huur aan met mogelijkheid voor een kantoor op de eerste verdieping. Voor de units is er op eigen terrein gelegenheid voor het parkeren van 1 a 2 auto's. De units hebben een bruto oppervlakte van 63 m2 begane grond en 63 m2 op de eerste verdieping. Totaal 126 m2 BVO per unit.

Op bedrijventerrein ’t Heen te Katwijk is een grote diversiteit aan bedrijven te vinden en bovendien is het bedrijventerrein gelegen nabij de Provinciale wegen N206 en N449. In de directe omgeving van het nieuwbouwproject zijn onder andere Supermarkt Albert Heijn en binnenkort de nieuwe Gamma gesitueerd.

Nieuwbouwproject ‘The Box Katwijk’ is multifunctioneel en bovendien uitermate geschikt te noemen indien u een startende ondernemer bent of juist toe bent aan een volgende stap met uw bedrijf!

Bouwjaar 2019-2020.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 alsmede de Provinciale wegen N206 en N449. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is als goed te kenmerken. Enkele bushalten bevinden zich in de directe omgeving van het object.

OPPERVLAKTE / INDELING:
bruto 126 m2.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De unit wordt in casco staat opgeleverd inclusief:
- overheaddeur;
- loopdeur;
- betonnen vloeren;
- elektra aansluiting;
- water aansluiting;
- riolering.

OMZETBELASTING
De koopprijs zal worden belast met 21% BTW. BTW-ondernemers kunnen dit bedrag in principe in zijn geheel verrekenen.

lees verder sluiten