Duindamseweg 17, Noordwijk
beschikbaar

KOOP NU UW EIGEN RIJKELIJK INGERICHTE HOTELSUITE VANAF € 263.879 excl. BTW EN PROFITEER VAN EEN JAARLIJKS NETTO RENDEMENT VAN CA. 6%

Aan de rand van de heilzame badplaats Noordwijk, op een beschutte plaats achter de uitgestrekte duingebieden, verrijst boutique-hotel Duynrijck. Een hotel met sensationele allure. Excellent en kwalitatief. Royaal en intiem tegelijkertijd. Duynrijck staat voor hoogwaardig comfort en is ontworpen om te genieten. De warme elegantie en ongekende luxe is voelbaar in de 40 rijkelijk ingerichte hotelsuites die alle verwachtingen overstijgen. Duynrijck bezoekt u niet. Dit is uw thuis.

Vanuit het hotel stapt u rechtstreeks het rustgevende Nationaal Park Hollandse Duinen in. Door de mooie duinen loopt u binnen ca. 15 minuten naar het 13 kilometer lange Noordzeestrand. Tijdens de strandwandeling geniet u in één van de talloze karakteristieke strandpaviljoens gelegen aan de gezellige boulevard. De eindeloze duinen zijn ook uitermate geschikt voor een tocht met de fiets of mountainbike, waar u de route voortzet richting de bloeiende bollenvelden. Dit is Noordwijk op z’n mooist.
Naast de gunstige ligging aan de kust, is Noordwijk ook centraal gelegen in Zuid-Holland. Binnen een half uur met de auto, bereikt u de steden Amsterdam, Leiden en Den Haag. Alle grootstedelijke gemakken bijvoorbeeld Schiphol, zijn op steenworp afstand verwijderd van Duynrijck.

De vrijheid en het comfort van één van de rijkelijk ingerichte hotelsuites en dubbele (familie)suites met luxe services bevindt zich op het niveau "quiet luxury". Een uniek concept op één van de mooiste locaties van Noordwijk aan Zee.

Boutiquehotel Duynrijck is een hotel met sensationele allure. Kwaliteit, beleving en complete verzorging van de gast staat centraal. Perfect voor een long stay en heerlijk voor een kort verblijf. 32 luxe hotelsuites bieden plaats voor twee personen en er zijn 8 dubbele vierpersoons-suites, die eveneens zeer geschikt zijn voor gezinnen. Alle suites zijn voorzien van meubilaire van hoogwaardige kwaliteit door de inrichting van interieurarchitect Mariska Jagt. Verblijven in Duynrijck is royaal, mede door de oppervlakte variërend van 28 - 63 m², hoge mate van duurzaamheid en privéparkeergarage met 27 opstelplekken.

De exploitatie van het hotel zal worden uitbesteed aan de Noorlander Groep, eigenaar en exploitant van het bekende Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk, die tevens zorgtdraagt voor de opzet en exploitatie van het restaurant op een hoog niveau. Gasten van het hotel kunnen dagelijks voor het ontbijt, lunch en diner gebruik maken van het restaurant, dat binnendoor bereikbaar is.

Naast een schitterend ontwerp, heeft het hotel een hoog duurzaamheidsgehalte. Het boutiquehotel Duynrijck is getoetst aan de huidige BENG-eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Dit betekent dat dit nieuwe hotel zeer energiezuinig is. Door optimale isolatie, warmtepompinstallatie en het gebruik van duurzame materialen om het boutiquehotel van warmte te voorzien, wordt uw investering in Duynrijck een slimme en groene keuze.

Dit Boutiquehotel is ontwikkeld om succesvol te zijn en om een maximaal mogelijk rendement te behalen. Dat klinkt logisch maar zo vanzelfsprekend is dit niet. In dit concept is alles ingericht op een maximale en optimale beleving, vol luxe en kwaliteit. U heeft er geen omkijken naar. En, u schrijft volgens een reële prognose, na het eerste volledige jaar ca. 6% netto(!) rendement bij. Eigen gebruik gedurende 15 dagen jaarlijks mogelijk tegen gereduceerd eigenaarstarief, in overleg met de exploitant buiten de vakantieperiodes en feestdagen.

De hoge bezettingsgraad gaat het verschil maken. Naast het aanbieden van allerlei zaken om een langer verblijf aantrekkelijk te maken is ook flexibiliteit het sleutelwoord. Short-stay en long-stay in combinatie met culinair genieten!

Gaat u voor nadere info naar de project-site of neem contact op met de makelaar.

lees verder sluiten