Duindamseweg 17, Noordwijk
beschikbaar

UNIEKE MOGELIJKHEID VOOR BELEGGERS EN INVESTEERDERS!
KOOP NU UW EIGEN RIJKELIJK INGERICHTE HOTELSUITE OF DUBBELE HOTEL(FAMILIE)SUITE EN PROFITEER VAN EEN JAARLIJKS NETTO RENDEMENT VAN CA. 5%

Aan de rand van de heilzame badplaats Noordwijk, op een beschutte plaats achter de uitgestrekte duingebieden, verrijst boutique-hotel Duynrijck. Een hotel met sensationele allure. Excellent en kwalitatief. Royaal en intiem tegelijkertijd. Duynrijck staat voor hoogwaardig comfort en is ontworpen om te genieten. De warme elegantie en ongekende luxe is voelbaar in de 40 rijkelijk ingerichte hotelsuites die alle verwachtingen overstijgen. Duynrijck bezoekt u niet. Dit is uw thuis.

Vanuit het hotel stapt u rechtstreeks het rustgevende Nationaal Park Hollandse Duinen in. Door de mooie duinen loopt u binnen ca. 15 minuten naar het 13 kilometer lange Noordzeestrand. Tijdens de strandwandeling geniet u in één van de talloze karakteristieke strandpaviljoens gelegen aan de gezellige boulevard. De eindeloze duinen zijn ook uitermate geschikt voor een tocht met de fiets of mountainbike, waar u de route voortzet richting de bloeiende bollenvelden. Dit is Noordwijk op z’n mooist.
Naast de gunstige ligging aan de kust, is Noordwijk ook centraal gelegen in Zuid-Holland. Binnen een half uur met de auto, bereikt u de steden Amsterdam, Leiden en Den Haag. Alle grootstedelijke gemakken bijvoorbeeld Schiphol, zijn op steenworp afstand verwijderd van Duynrijck.

De vrijheid en het comfort van één van de rijkelijk ingerichte hotelsuites en dubbele (familie)suites met luxe services vergelijkbaar met die van een viersterren-plus hotel. Een uniek concept op één van de mooiste locaties van Noordwijk aan Zee.

Boutiquehotel Duynrijck is een hotel met sensationele allure. Kwaliteit, beleving en complete verzorging van de gast staat centraal. Perfect voor een long stay en heerlijk voor een kort verblijf. 32 luxe hotelsuites bieden plaats voor twee personen en er zijn 8 dubbele vierpersoons-suites, die eveneens zeer geschikt zijn voor gezinnen. Alle suites zijn voorzien van meubilaire van hoogwaardige kwaliteit door de inrichting van interieurarchitect Mariska Jagt. Verblijven in Duynrijck is royaal, mede door de oppervlakte variërend van 28 - 63 m², hoge mate van duurzaamheid en privéparkeergarage met 26 opstelplekken.

De exploitatie van het hotel zal worden uitbesteed aan een gerenommeerde horecaondernemer, die tevens zorgt voor de opzet en exploitatie van het restaurant op een hoog niveau. Gasten van het hotel kunnen dagelijks voor het ontbijt, lunch en diner gebruik maken van het restaurant, dat binnendoor bereikbaar is.

De hotelsuites in Duynrijck worden opgeleverd met een Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0. Dit betekent dat het hotel zeer energiezuinig is. Hoe lager de EPC-waarde, hoe zuiniger het gebouw. Door optimale isolatie, warmtepompinstallaties, zonnepanelen en het gebruik van duurzame materialen om het boutique hotel van warmte en stroom te voorzien, wordt een investering in Duynrijck een slimme en groene keuze.

Dit Boutiquehotel is ontwikkeld om succesvol te zijn en om een maximaal mogelijk rendement te behalen. Dat klinkt logisch maar zo vanzelfsprekend is dit niet. In dit concept is alles ingericht op een maximale en optimale beleving, vol luxe en kwaliteit. U heeft er geen omkijken naar. En, u schrijft volgens een reële prognose, na het eerste jaar ca. 5% netto(!) rendement bij, oplopend tot ca. 6% in de daarop volgende jaren.

De hoge bezettingsgraad gaat het verschil maken. Naast het aanbieden van allerlei zaken om een langer verblijf aantrekkelijk te maken is ook flexibiliteit het sleutelwoord. Short-stay en long-stay in combinatie met culinair genieten!

UITGEBREIDE PROJECTINFORMATIE EN KOOPSOMLIJST IS OP VERZOEK BESCHIKBAAR BIJ DE MAKELAAR.
HIER KUNT ZICH TEVENS INSCHRIJVEN EN EEN OPTIE-GESPREK INPLANNEN.
HET GEBOUW ZAL NOTARIEEL WORDEN GESPLITST IN APPARTEMENTSRECHTEN.
DE HOTELSUITES WORDEN GEHEEL INGERICHT OPGELEVERD INCLUSIEF AANDEEL IN HET EIGENDOM VAN DE PARKEERGARAGE.
KOOPSOMMEN VAN € 258.242 TOT € 568.318 EXCLUSIEF 21% BTW
BTW IS VOLLEDIG VERREKENBAAR

lees verder sluiten