Blekerstraat 5, Katwijk
beschikbaar

Ruimte om te ondernemen! Op het welbekende bedrijventerrein 't Heen te Katwijk gunstig gelegen vrijstaande bedrijfsruimte van totaal ca. 1.025 m2 met een inpandig kantoor. Het geheel is gelegen op een perceel eigen grond van 1.096 m2. Parkeren kunt u op eigen terrein dan wel aan de openbare weg.

Op bedrijventerrein ’t Heen te Katwijk is een grote diversiteit aan bedrijven te vinden en bovendien is het bedrijventerrein gelegen nabij de Provinciale wegen N206 en N449. In de directe omgeving zijn onder andere Supermarkt Albert Heijn en de nieuwe Gamma gesitueerd.

ALGEMEEN
Het betreft hier een vrijstaande bedrijfsruimte met een totale vloeroppervlakte van ca. 1.025 m2 verdeeld over de begane grond en 1e verdieping.

Het gebouw is oorspronkelijk gebouwd in 1983. In 1993 heeft aan de achterzijde een uitbreiding van de bedrijfsruimte plaatsgevonden op de begane grond en de verdieping.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 alsmede de Provinciale wegen N206 en N449. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is als goed te kenmerken. Enkele bushalten bevinden zich in de directe omgeving van het object.

OPPERVLAKTE / INDELING:
Begane grond:
ca. 110 m2 kantoorruimte.
ca. 641 m2 bedrijfsruimte;

1e verdieping:
ca. 274 m2 bedrijfsruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De bedrijfsruimte is voorzien van:
- overheaddeuren;
- loopdeuren;
- betonnen vloeren;
- elektra aansluiting;
- water aansluiting;
- gas aansluiting;
- riolering;
- centrale verwarming (deels);
- ventilatoren (deels);
- goederen-lift;
- toiletten;
- kantine;
- 2 kantoorruimten met een ruime entree aan de voorzijde.

OPLEVERING
De oplevering kan in overleg spoedig plaatsvinden.

lees verder sluiten