Albert Verweystraat 52, Noordwijk
beschikbaar

In Noordwijk aan Zee in een kleinschalig buurtwinkelcentrum, op een paar honderd meter van strand en duinen gelegen, ruim opgezet en goed onderhouden WOON/WINKELPAND bestaande uit een winkelruimte met kelder, garage en een bovengelegen maisonette-woning. Ruime voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig (betaald parkeren en vergunningensysteem).
De winkel heeft een oppervlakte van ca. 81 m2 en de daarbij behorende kelderruimte een oppervlakte van ca. 45 m2. Tezamen 125 m2.
Aan de achterzijde van de winkel bevindt zich de garage van ca. 40 m2 alwaar de wasmachine-aansluiting en C.V.gasketel staat opgesteld. Het geheel is gelegen op een perceel van 129 m2 eigen grond (geen Vereniging van eigenaren).

Bestemming: 'Gemengd' zijnde: detailhandel, dienstverlening, galerie├źn, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, wonen, aan huis verbonden beroep en bedrijf. De winkelruimte kan eventueel worden getransformeerd naar Woonruimte.

U kunt de ruime bovengelegen maisonette-woning binnendoor bereiken maar ook via de galerij-ontsluiting. Deze woning eenvoudig van opzet doch goed onderhouden (buitenschilderwerk 2018) en onder andere voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Woonoppervlakte 104 m2. Bouwjaar 1958.
1e verdieping: Entree woning, bergkast, trap, toilet, gesloten keuken (ca. 8 m2), L-vormige woon/eetkamer (ca. 34 m2) met een groot en zonnig terras (ca. 17 m2).
2e verdieping: Overloop, 2 grote slaapkamers en 2 kleine slaapkamers, balkon, badkamer met douche, toilet en wastafel.maisonette-woning. Ruime voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig (betaald parkeren en vergunningensysteem).

lees verder sluiten