Duinschooten 122, NOORDWIJKERHOUT
Koopsom: € 269.500,00 kosten koper

Goed onderhouden, vrijstaande, stenen recreatiewoning gelegen op een rustige locatie aan de rand van het bungalowpark Sollasi. Deze recreatiewoning staat op een perceel van 169 m² en is aan 2 zijden omgeven door een zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin met veel privacy. Het park bevindt zich temidden van de bollenvelden met het gezellige Noordwijkerhout, Langevelderslag én de moderne badplaats Noordwijk in de directe omgeving. Ook op en nabij het park zijn er horecagelegenheden, ruime parkeervoorzieningen, speelweides en in het naastgelegen Oosterduinsemeer kunnen diverse takken van watersport beoefend worden. Op loopafstand bevinden zich twee horecagelegenheden. Bij het nieuwgebouwde restaurant De Voliere en het al langer gevestigde Como & Co kunt u gezellig dineren. Het huis is uitermate geschikt voor recreatieve verhuur hetgeen een aantrekkelijk rendement kan opleveren.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met garderobe, meterkast, berging met c.v.gasafd.(Vaillant 2017), ruime en lichte badkamer met toilet, hoekligbad en wastafelmeubel. Woon/eetkamer (ca. 25 m2) met parketvloer, vaste kastenwand en open haardpartij(gashaard), woon/eetkeuken (ca. 16 m2) in L-opstelling en voorzien van diverse apparatuur (waaronder een vaatwasmachine, koelkast, combi magnetron, afzuigkap en kookplaat). Het zonnige terras is via openslaande deuren bereikbaar.

1e verdieping:
Overloop, 1 ruime hoofdslaapkamer (ca. 18m2) met vaste kasten, bergruimte achter de knieschotten en een 2e ruime slaapkamer voor 4 personen aan de achterzijde.

Tuin:
Onderhoudsvriendelijke en zonnige tuin op het zuidoosten waardoor u volop kunt genieten van de zon. In deze tuin bevindt zich een praktische houten berging.

Bijzonderheden:
Parkkosten ca. € 1.500,-- per jaar
Erfpachtcanon 2023: € 4.002,--
Erfpacht loopt tot 31-12-2042.

De woningen op bungalowpark Sollasi aan de Duinschooten 12 Noordwijkerhout hebben uitsluitend recreatiebestemming. Dit impliceert dat men zich hier niet kan laten registreren als woonachtig op dit adres. Om een woning op Sollasi aan te kunnen kopen heeft u toestemming nodig van de gemeente Noordwijk alsmede van de eigenaar (erfverpachter) van de grond, Mijbupark B.V. . Een van de eisen is dat u aantoonbaar kunt maken dat u elders een vaste woon- en verblijfplaats heeft.

lees verder sluiten