Scheepmakerstraat 1, Katwijk
beschikbaar

The BOX KATWIJK - SCHEEPMAKERSTRAAT 1A7


Aan de Scheepmakerstraat bieden wij een geheel complete multifunctionele "kant en klare" bedrijfsunit te huur aan met kantoorruimte op de eerste verdieping. De unit is instapklaar en hoogwaardig afgewerkt en onder andere voorzien van vloer- en wandafwerking, pantry, toilet en airconditioning met warmte-pomp op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond is er een extra tussenvloer ten behoeve van opslag aangebracht. Direct aan de voorzijde van de unit is er op eigen terrein gelegenheid voor het parkeren van 2 auto's. De unit heeft een bruto oppervlakte van 63 m2 begane grond en 63 m2 op de eerste verdieping. Totaal 126 m2 BVO.

Op bedrijventerrein ’t Heen te Katwijk is een grote diversiteit aan bedrijven te vinden en bovendien is het bedrijventerrein gelegen nabij de Provinciale wegen N206 en N449. In de directe omgeving zijn onder andere Supermarkt Albert Heijn en de nieuwe Gamma gesitueerd.

‘The Box Katwijk’ is multifunctioneel en bovendien uitermate geschikt te noemen indien u een startende ondernemer bent of juist toe bent aan een volgende stap met uw bedrijf!

Bouwjaar 2019-2020.

BESTEMMING: BEDRIJVEN tot en met categorie 4.1. Ga voor nadere informatie naar: www.ruimtelijkeplannen.nl

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 alsmede de Provinciale wegen N206 en N449. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is als goed te kenmerken. Enkele bushalten bevinden zich in de directe omgeving van het object.

OPPERVLAKTE / INDELING:
Bruto 126 m2.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De unit wordt opgeleverd inclusief:
- overheaddeur;
- loopdeur;
- extra tussenvloer bedrijfsruimte t.b.v. opslag;
- toiletruimte op de begane grond;
- brandhaspel;
- pantry op de verdieping;
- alle wanden en plafonds gestuukt;
- voorzien van airconditioning (2x) met warmte-pomp;
- voorzien van led-verlichting;

OPLEVERING: per 1 september 2024

HUURPERIODE: 5 jaar + 5 jaar optie.

HUURCONTRACT: ROZ-HUURCONTRACT.

lees verder sluiten