Hoofdstraat 14, Noordwijk
beschikbaar

Representatieve horeca-ruimte genaamd "El Banna", reeds 38 jaar actief, met terras op gemeentegrond gelegen op A1-toplocatie in het centrum van Noordwijk aan Zee. De horeca-gelegenheid heeft een grootte van circa 58 m2 en beschikt in totaal over ca. 64 zitplaatsen. Het is gedeeltelijk gelegen aan de Hoofdstraat en in de bekende Dam Passage. In de directe omgeving van het object bevinden zich o.a. de HEMA, Etos, Bruna, Blokker, Rituals, Kruidvat en ICI Paris XL. Het pand beschikt ook over een aparte berging.

Locatie
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar en er bevindt zich een groot openbaar parkeerterrein aan de achterzijde van de Dam Passage (Abraham van Rooyenstraat).

Oppervlakte
De horeca ruimte heeft in totaal een oppervlakte van ca. 58 m2. Daarnaast beschikt het pand over een externe berging van ca. 8 m2.

In totaal kunnen 7 tafels op het terras aan de voorzijde worden geplaatst (28 personen), 6 tafels kunnen er nog binnen worden geplaatst (26 personen) en 4 tafels in De Dampassage (10 personen).

Wijze van oplevering
In huidige staat, geheel gebruiksklaar en voorzien van:
- Volledige professionele keukeninrichting met afzuigsysteem;
- 17 tafels en 64 stoelen;
- WC voor dames en heren;
- Centrale verwarming.

Bestemming/gebruik:
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. horeca-activiteiten van categorie 1 en 2;
Een bedrijf waarvan de activiteiten in hoofdzaak gericht zijn op het verstrekken van nachtverblijf, op het verstrekken en/of ter plaatse te laten nuttigen van voedsel en/of dranken en/of het exploiteren van zaalaccommodatie waarbij de volgende specifieke vormen onder horeca worden begrepen:
categorie 1 daghoreca: een bedrijf dat ondersteunend is aan en qua openingstijden in het algemeen vergelijkbaar is met detailhandelsvestigingen en waarvan de activiteiten in hoofdzaak bestaan uit het verstrekken c.q. snel serveren van kleinere maaltijden, broodjes, hapjes, ijs, gebak en dranken met uitzondering van alcoholische dranken;
categorie 2 restaurant/cafetaria: een bedrijf, waarvan de activiteiten in hoofdzaak bestaan uit het verstrekken van maaltijden voor gebruik ter plaatse en waarbij het verstrekken van dranken (daaraan) ondergeschikt is;

Huurvoorwaarden:

Huurprijs:
€ 2.745,48 per maand. Op de maandelijkse huurprijs wordt een bedrag van € 400 verrekend in verband met het wekelijks schoonhouden van de Passage door huurder.

Servicekosten (inclusief verwarming):
€ 175,00 per maand.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren.

Overname som:
€ 69.500,- voor overname goodwill en inventaris.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

In overleg.

Parkeervoorzieningen
In de directe omgeving is ruim openbare parkeergelegenheid (betaald parkeren) aanwezig.

lees verder sluiten