Pieter Bedijnstraat 29, NOORDWIJK
Verkocht

Goed nieuws voor starters en anderen die op zoek zijn naar een betaalbare gelijkvloerse woning met eigen voor- en achtertuin! Dit 3-kamer parterre-appartement is gunstig gelegen in het rustige Duinpark van Noordwijk aan Zee, op slechts 10 minuten loopafstand van het strand en de Noordduinen. In deze buurt is ruime voldoende openbare parkeergelegenheid (gratis) beschikbaar en het appartementengebouw wordt goed onderhouden. De woning beschikt over een aparte berging, een eigen achtertuin en een zonnige voortuin van circa 8 meter diep, waar u in alle privacy van de middag- en avondzon kunt genieten. De woonoppervlakte bedraagt circa 61 m² en het bouwjaar van de woning is 1976.

De woning heeft een eigen voortuin, entree, gang, toilet met fonteintje, studeer-/werk/slaapkamer (ca. 7 m²), een ruime gesloten keuken (ca. 7 m2) met een grote inloopkast en c.v. gasafd, een woon-/eetkamer (ca. 21 m2) met directe toegang tot de achtertuin met terras, een hoofdslaapkamer (ca. 12 m2) aan de tuinzijde en met directe toegang tot een nette badkamer met wastafel en inloopdouche.

De servicekosten bedragen momenteel € 70,00 per maand. Energielabel B.

Aarzel niet en maak snel een afspraak als u geïnteresseerd bent in deze woning die zo dicht bij de zee en het strand ligt.

De aanvaarding van de woning is per direct mogelijk.

lees verder sluiten