Huis ter Duinstraat 38a-b-c, NOORDWIJK
Vraagprijs: € 939.000,00 kosten koper

Aan de Huis ter Duinstraat in het centrum van Noordwijk aan Zee staat dit unieke object. Een markant vrijstaand, multifunctioneel, karakteristiek en solide woonhuis (38, 38a en 38b) met aangrenzende kleinere woning (38c) met eigen parkeerplaatsen, prominent gelegen, op de hoek van de Huis ter Duinstraat en de Van Hardenbroekweg met een kleine voortuin en een grote doorlopende, zonnige zijtuin op het zuidwesten met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Dit riante multifunctionele woonhuis bestaat op dit moment feitelijk uit 4 zelfstandige wooneenheden die separaat kunnen worden bewoond.

Het geheel zal vrij van huur, leeg en ontruimd worden opgeleverd. Naar keuze van de nieuwe eigenaar is verhuur mogelijk. Gezien de grote vraag naar huurwoningen, met name op locaties in het centrum van Noordwijk aan Zee, kan een aantrekkelijk verhuurrendement worden behaald.
Er zijn meerdere gebruiksmogelijkheden naast verhuur: eigen bewoning in combinatie met huisvesting oudere kinderen, bed and breakfast en/of een kantoor/praktijkruimte aan huis. Het hoofdwoonhuis kan namelijk vrij eenvoudig naar wens zodanig worden gewijzigd dat een ruim en aantrekkelijk geheel ontstaat.
Daarnaast biedt het bestemmingsplan ook nog eens de mogelijkheid het hoofdhuis uit te breiden met een volledige extra woonetage. Hiervoor is door een architect een aantrekkelijk schetsplan gemaakt. Dit schetsplan behelst het realiseren van 3 boven elkaar gelegen appartementen van ca. 70 m². Dit plan is slechts indicatief; er is namelijk nog geen omgevingsvergunning bouwen voor aangevraagd.

Dit riante woonhuis, met vele gebruiksmogelijkheden, staat op een toplocatie om de hoek van de winkels in het centrum, de gezellige horeca en het strand op maar een paar minuutjes lopen. Gaat u de uitdaging aan? Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Het woonhuis bestaat thans uit de volgende onderdelen:
Appartement begane grond (nummer 38): Entree, m.k., badkamer met ligbad, apart toilet, 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken en vaste kasten. Oppervlakte volgens BAG 55 m2.
Appartement eerste etage (nummer 38a): Entree, overloop/gang, gesloten keuken, woonkamer met balkon, 3 slaapkamers met vaste kasten, doucheruimte, apart toilet. Oppervlakte volgens BAG 79 m².
Studio begane grond (nummer 38b): Studio-appartement; entree, woon/slaapkamer met open keuken, doucheruimte met toilet. Oppervlakte volgens BAG 20 m².
Woonhuis achterzijde, begane grond (nummer 38c): Entree, ruime moderne keuken, doucheruimte met toilet, woon/eetkamer met erker. Eerste etage: 2 slaapkamers met dakkapellen en een ruim dakterras. Oppervlakte volgens BAG 71 m2.
Er bevindt zich tevens nog een kelder van ca. 9 m2 aan de achterzijde voor gemeenschappelijk gebruik als berging.

Kenmerken:
Bouwjaar 1913;
Perceelsoppervlakte 310 m²;
Woonoppervlakte 206 m²;
Gevels aan de buitenzijde rondom geïsoleerd;
Oplevering vrij van huur.

lees verder sluiten