Erasmusweg 20E, NOORDWIJK
Verkocht

Aan de Erasmusweg zal een prachtig nieuw appartementencomplex in de "Noordwijkse-stijl" worden gerealiseerd. Dit complex zal bestaan uit vier exclusieve, ruime koopappartementen en uit een hoogwaardig appartementenhotel. De koopappartementen liggen aan de Zuid-oostzijde (vrij uitzicht), zijn geheel gescheiden van het appartementenhotel en hebben onder andere een eigen entree, eigen liftinstallatie en auto's kunnen veilig worden gestald in een dubbele box / berging in de parkeergarage. Desgewenst kunnen bewoners van de koopappartementen gebruik maken van de diensten van het appartementenhotel. De verhoging van de prijs heeft te maken met het optimaliseren van de indeling.

Indeling loft appartement (ca.96 m²): bij binnenkomst komt u in de hal met meterkast en toiletruimte aan, ruime woon-/eetkamer van ca. 55 m² met loggia, open keuken, ruime slaapkamer en toegang tot de badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel. Het terras heeft een oppervlakte van 10m².

De bouw zal onder Woningborg-garantie worden uitgevoerd door Van Rhijn Bouw BV te Katwijk. Mits tijdig opgegeven kan er met uw wensen tot interne wijziging en afwerking van de woning nog ruimschoots rekening gehouden worden.

Bijzonderheden: zowel permanent als recreatief gebruik volgens bestemmingsplan toegestaan.

Prijsverhoging doorgevoerd in verband met wijziging indeling en reeds uitgevoerd meerwerk in de bouw.

lees verder sluiten