Erasmusweg 20B, NOORDWIJK
Verkocht

Aan de Erasmusweg zal een prachtig nieuw appartementencomplex in de "Noordwijkse-stijl" worden gerealiseerd. Dit complex zal bestaan uit vier exclusieve, ruime koopappartementen en uit een hoogwaardig appartementenhotel. De koopappartementen liggen aan de Zuid-oostzijde (vrij uitzicht), zijn geheel gescheiden van het appartementenhotel en hebben onder andere een eigen entree, eigen liftinstallatie en auto's kunnen veilig worden gestald in een dubbele box / berging in de parkeergarage. Desgewenst kunnen bewoners van de koopappartementen gebruik maken van de diensten van het appartementenhotel.

Indeling van de grote appartementen: bij binnenkomst komt u in de royale hal met garderobe, m.k. en toilet, die middels dubbele openslaande deuren toegang geeft tot de ruime woon/eetkamer voorzien van veel glas en met open keuken, totaal circa 70 m². Vanuit de woonkamer heeft u middels een schuifpui toegang tot het terras aan de voorzijde van circa 9 m².
Terug in de ruime hal/gang treft u de toegang tot twee slaapkamers van respectievelijk circa 15 en 16 m² en de masterbedroom (circa 34 m²) met eigen balkon van circa 9 m², walk-in closet en toegang tot badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel. Het appartement beschikt verder nog over een gastenbadkamer (voorzien van douche en wastafel), bijkeuken met opstelling wasmachine en CV, garderobe en toiletruimte.

De bouw zal onder Woningborg-garantie worden uitgevoerd door Van Rhijn Bouw BV te Katwijk. Mits tijdig opgegeven kan er met uw wensen tot interne wijziging en afwerking van de woning nog ruimschoots rekening gehouden worden.

Bijzonderheden: zowel permanent als recreatief gebruik volgens bestemmingsplan toegestaan.

lees verder sluiten