Willem-Alexanderpark 53, NOORDWIJK
Ingetrokken

Op een zeer vrije, beschutte woonlocatie, hoog op een duin, met vrij uitzicht op de Noordduinen en op loopafstand van strand en zee gelegen VRIJSTAANDE VILLA met riante tuin met veel privacy en een groot zonneterras (ca. 25 m2) aan de voorzijde (ZW). Deze villa is gebouwd in 1975 doch in 2005 ingrijpend gemoderniseerd en uitgebreid. Deze villa beschikt over 6 slaapkamers, 2 badkamers en biedt mogelijkheden voor eventueel een praktijk/kantoor aan huis dan wel dubbele bewoning. De villa ligt voorts in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving met alleen bestemmingsverkeer. Aan de voorzijde parkeren van meerdere auto's mogelijk op eigen terrein.

Perceeloppervlakte.: 585 m2
Woonoppervlakte: ca. 252 m2
Inhoud woning: ca. 800 m3

Indeling van deze fraai opgezette villa is:
Begane grond: Aangebouwde zij-entree, ruime hal, m.k., trappenhuis, U-vormige doorzon woon/zitkamer met open-haardpartij, parketvloer en een woon/eetkeuken met granieten aanrechtbladen in 2-delige opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. De totale woonoppervlakte van deze ruimtes bij elkaar bedraagt ca. 62 m2, aansluitend een ruim en zeer zonnig terras van ca. 25 m2 (ZW) waar u heerlijk kunt genieten van de middag en avondzon.
Souterrain: Ruime hal, voorportaal, toilet, slaap/studeerkamer, bergkast, inpandige garage/berging (6,86 x 3,75 m), ruime slaap/studeerkamer, royale badkamer met ligbad, wastafel en wasm. aansl.. Op deze etage is een grenen vloer aanwezig.
Eerste etage: Ruime overloop doorlopend in een open study-ruimte, hoofdslaapkamer met eigen kleedkamer en balkon, slaapkamer, ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Op deze etage is eveneens een grenen vloer aanwezig.
Tweede etage: Overloop met dakkapel, c.v.gasafd., 2 ruime slaapkamers met grenen vloeren, beide met dakkapel.

lees verder sluiten