Wilhelminastraat 18, NOORDWIJK
Verkocht

Aan één van de mooiste straten van Noordwijk-Binnen, op loopafstand van winkelvoorzieningen, het dorpscentrum en de sfeervolle Voorstraat gelegen, gemoderniseerde, perfect onderhouden, moderne en karakteristieke TUSSENWONING. De woning is in 2012 grondig verbouwd en verkeert thans in een zeer goede staat van onderhoud, beschikt over een ruime lichte woonkamer met hoge plafonds, moderne keuken met inbouw apparatuur, bijkeuken, luxe badkamer met inloopdouche en zitbad. Een zeer diepe (ca. 29 m) zonnige achtertuin met stenen berging. Openbaar parkeren.

Bouwjaar: 1905
Woonoppervlakte: 104 m²
Inhoud ca. 330 m³.

Indeling: entree, hal met trap naar boven, ruime doorzon woon/eetkamer(ca. 37 m2) voorzien van fraaie ornamenten, hoge plafonds en een houtkachel. Door de goede lichtinval en de hoge plafonds voelt de woonkamer zeer ruim aan. Toiletruimte, bergkast en een kleine (wijn)kelder. Middels openslaande deuren komt u terecht in de zeer diepe (ca. 25 m) en zonnige achtertuin gelegen op het Noord-Oosten. Moderne keuken voorzien van een Etna vaatwasser, 5 pits gasfornuis, wasbak en ruim keukenblad. Bijkeuken met wasmachine/droger opstelling.
1e etage: Overloop, 3 ruime slaapkamers, moderne en lichte badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilet, wastafel en designradiator.
2e etage: ruime bergruimte/vide bereikbaar via een losse trap.

Bijzonderheden:
- verkoop vindt plaats op inschrijving: tot uiterlijk 28 september 2018 17:00 uur staat het een ieder vrij schriftelijk of per e-mail een bieding bij de makelaar uit te brengen (o.v.v. koopsom met eventueel ontbindende voorwaarden);
- verkoper behoudt zich het recht voor al dan niet tot gunning over te gaan;
- van deze woning is een bouwtechnisch keuringsrapport aanwezig; deze is op aanvraag verkrijgbaar;
- in de koopakte zal een zogenaamd "ouderdomsclausule" worden opgenomen;
- de woning heeft aan de achterzijde een beperkt recht van overpad gedurende 4 keer per jaar.

lees verder sluiten