Sint Jeroensweg 47, NOORDWIJK
Verkocht

Aan de Sint Jeroensweg nabij uitvalswegen in het centrum, rustig gelegen in 2002 nieuw gebouwde TUSSENWONING (type tuinkamer) v.v. kunststof kozijnen, dubbele beglazing, volledige isolatie, C.V.gas etc. etc. Voortuin en zonnige op het Noordwesten gelegen achtertuin met een diepte van ca. 10 meter, met stenen berging en achterom. Het betreft hier een bijzonder licht uitgevoerde en ruim opgezette woning op een prettige woonlocatie.

Woonoppervlakte ca. 127 m²
Perceeloppervlakte ca. 134 m² (nader uit te meten)
Inhoud ca. 370 m³

Indeling: entree, hal, garderobe, meterkast, toilet, tuingerichte woon-/eetkamer (ca. 25 m²) met bergkast, aansluitend woon-/eetkeuken (ca. 14 m²) aan de voorzijde.
1e etage: Overloop, 3 ruime slaapkamers, eenvoudige badkamer met douche en 2e toilet.
2e etage: Ruime zolderetage met C.V.gas afdeling, wasmachine aansluiting en slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde. Op eenvoudige wijze is een extra slaapkamer te realiseren en kan eveneens een dakkapel aan de achterzijde worden geplaatst.

Deze woning wordt aangeboden door de Noordwijkse Woningstichting (NWS) onder de navolgende voorwaarden:

1. Kandidaten dienen de woning voor eigen gebruik aan te wenden (zelfbewoningsplicht). Dit zal ook als voorwaarde (met boetebepaling) in de akte van levering worden opgenomen.
2. Projectnotaris: Mr. M.R.G. Luijer te Noordwijk. Kosten notaris komen voor rekening van koper.
3. Indien de woning binnen 2 jaar na de eigendomsoverdracht in eigendom aan een derde wordt overgedragen is zulks alleen maar mogelijk met vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Noordwijkse Woningstichting; een en ander op straffe van een onmiddellijk opeisbare boete van € 50.000;
4. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak via Damen Makelaars;
5. Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld tot en met vrijdag 17 januari 2020 17:00 uur een SCHRIFTELIJK bod per e-mail (inclusief bijbehorende voorwaarden) bij de makelaar uit te brengen;
wij verzoeken u daarbij om uw UITERSTE bod uit te brengen. Het staat verkoper vrij al dan niet tot gunning en verkoop over te gaan.
6. De woning wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd inclusief alle thans in het verkochte aanwezige roerende zaken.

lees verder sluiten